Hirdetés

Új edző került a DVTK röplabdacsapatának élére

| 2022. 05. 19. | 13:43:00
A nyártól a sikeres játékosmúlttal is rendelkező Németh Szabolcs irányítja a szakmai munkát.
Új edző került a DVTK röplabdacsapatának élére
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Németh Szabolcs veszi át nyártól a DVTK röplabda csapatának irányítását. A 36 éves szakember amellett, hogy sikeres játékos múlttal rendelkezik, fiatal kora ellenére magyar bajnok és kupagyőztes edzőnek is vallhatja magát – írja a dvtk.eu. Az új tréner elmondta, több megkeresése volt az elmúlt időszakban, ám a DVTK egy olyan jövőképet vázolt fel számára, amivel könnyen tudott azonosulni.

– Az előttünk álló időszak kihívásai rendkívül motiválóak számomra, izgatottan várom a közös munkát. A DVTK egy patinás klub, rengeteg szakosztállyal, ahol minden szempontból adottak a körülmények a minőségi munkára.

A csapat új vezetőedzőjéről Szabó Éva, a DVTK röplabda szakosztályának sportigazgatója hangsúlyozta,  Németh Szabolcs személyében egy fiatal, de komoly élvonalbeli tapasztalattal bíró edző csatlakozik a DVTK röplabda szakosztályához. – Rendkívül motivált és elkötelezett a sportág iránt, nagyszerű jövőképpel rendelkezik. Igyekeztünk olyan szakembert találni a vezetőedzői pozícióra, akivel tudunk egy közösen elképzelt struktúra alapján lépésről-lépésre dolgozni, és egyúttal meg tudja könnyíteni a fiatalok felnőtt csapatba való integrálását – fogalmazott Szabó Éva.

Hirdetés