Hirdetés
Hirdetés

Új élményelemekkel fejlesztenék a bogácsi fürdőt

borsodihir.hu | 2024. 10. 01. | 13:11:23
Egy csúszdakomplexum is létesülhet.
Új élményelemekkel fejlesztenék a bogácsi fürdőt
Egy „vizes játszótérrel” bővülhet a fürdő kínálata (Fotó: Facebook/Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A bogácsi termálfürdő szolgáltatásainak korszerűsítésére és bővítésére keres kivitelezőt a Bogácsi Thermálfürdő Szolgáltató Kft.- derül ki a Közbeszerzési Értesítő október 1-jei, keddi számából. 

A nyertes ajánlattevő feladata lesz egy „vizes játszótér” létesítése a fürdő központi területén. A beruházás során kialakítanak egy csúszdakomplexumot, és a játszóteret kiszolgáló földbe süllyesztett gépházat is megépítik. A fürdő egész évben üzemelő ikermedencéinek egyikében 8 pezsgőágyat építenek be, a termálmedencék déli és keleti oldalán eső- és napvédő tető épül. A fejlesztés részeként sor kerül a meglévő zuhanyzóépület teljes felújításra, valamint építenek hozzá egy nyilvános illemhelyet. Árnyékolótető készül a pillangómedence fölé, továbbá fejlesztik a fürdő közműhálózatát, a közvilágítási rendszert, új hulladékgyűjtőket helyeznek ki, és korszerűsítik a WIFI-hálózatot. 

Az élményt nyújtó fejlesztések mellett a komfortot növelő beruházásokat is terveznek. Ezek között szerepel egy, korszerű, megfelelő színvonalú vécéépület építése, amelyet a kempinget kiszolgáló konyha-zuhanyzó funkciójú épület szomszédságában helyeznek majd el. A program része még kerítésépítés, külső térburkolat kialakítása és tereprendezés. 

Az ajánlatokat október 21-ig várja a Bogácsi Thermálfürdő Szolgáltató Kft.

Hirdetés
Hirdetés