Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Újabb pedofilügy: szökésben a tarpai fociedző

Cívishír | 2024. 02. 19. | 10:41:50
A megrontott gyerekek éppen csak betöltötték a 14. életévüket.
Újabb pedofilügy: szökésben a tarpai fociedző
Kisfiúkkal végzett szexuális cselekményeket (Fotó: Illusztráció/freepik)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A gyanú szerint az 54 éves pedofil egy igazi szexragadozó, aki a tarpai fociakadémián sportoló gyerekekkel fajtalankodott – írja a Blikk február 19-én. – A megalapozott gyanú szerint az edzőként dolgozó férfi munkakörébe tartozott az is, hogy éjszaka felügyelje az externátusként működő diákszálláson elhelyezett gyerekeket. 2022 novemberében egyik éjszaka a gyanúsított egy alvó kiskorú fiúval szexuális cselekményt végzett. Néhány nap múlva egy másik kiskorú fiúval ugyanígy tett. Ezek a cselekmények ismétlődtek is 2022 novemberében – erősítette meg a lap értesüléseit Szilágyi László, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség szóvivője.

N. Lászlót a rendőrség 18. életévét be nem töltött, a felügyelete alatt álló személy sérelmére, védekezésre képtelen állapotát felhasználva elkövetett szexuális erőszak miatt hallgatta ki gyanúsítottként. A lap úgy tudja, a megrontott gyerekek éppen csak betöltötték a 14. életévüket. A férfi 2022. december 6-tól 2023. november 7-ig letartóztatásban volt. Akkor a bíróság elrendelte a bűnügyi felügyeletét azzal, hogy a számára kijelölt ingatlant nem hagyhatja el.

Ezt a gyanúsított nem tartotta be, mert 2023. november 19-én ismeretlen helyre távozott. Jelenleg fogolyszökés miatt is nyomozás folyik ellene. Az ügyészség határozatával távollévő terheltté nyilvánította a gyanúsítottat, az eljárás a távollétében folytatódik majd – közölte a főügyszég szóvivője.

A lap úgy tudja, a kárpátaljai Beregszászról származó, de már magyar állampolgárságú férfi számára a testvére bérelte ki a házi őrizet idejére az ingatlant, ahonnan megszökött. A helyiek azt hitték, már rég a börtönbüntetését tölti. A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság N. László ellen elfogatóparancsot adott ki.