Hirdetés
Hirdetés

Velünk a Város: Miskolc nem kér a Fidesz-maffiából!

Borsodihír | 2024. 03. 26. | 13:28:03
Szerintük a Fidesz korrupciós hatalmát a mindenhonnan, mindenáron való lopással képes fenntartani.
Velünk a Város: Miskolc nem kér a Fidesz-maffiából!
Miskolc a fejlődésre, a folytatásra szavaz – írták (Fotó: Veres Pál Facebook-oldala)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

– Hogy a Fidesz hatalmát a kormányzati szinten működtetett korrupció tartja életben, az eddig sem volt kétséges számunkra. Nyilvánvalóan a miskolciak előtt sem. Ma reggeltől még tisztább lett a kép: a volt kormánytag szavai is megerősítik. A Magyar Péter által közzétett hangfelvétel szerint a volt igazságügyi miniszter, Varga Judit a konyhaasztalnál mondta el, hogyan avatkozik be az igazságszolgáltatásba a Fidesz, a fideszes kormánytagok, Rogán Antal, a miniszterelnök legfőbb bizalmasa annak érdekében, hogy a megvesztegetést folytató Fidesz-maffia tagjai megússzák a számonkérést – kezdte március 26-i közleményében a Velünk a Város frakció.

Azt írták, a Fidesz-kormány maffiaként működik, ahonnan nem lehet kilépni, ezt közölte Varga Judit volt férjével.

Szerintük a Fidesz korrupciós hatalmát a mindenhonnan, mindenáron való lopással képes fenntartani. A volt igazságügyi miniszter állítása ennek megkérdőjelezhetetlen bizonyítékát mutatja. A Fidesz az ország minden lakosától, a miskolciaktól is lop – közölték. Az Európai Unió világossá tette, hogy nem ad támogatást a korrupt Fidesz-hatalomnak, amelynek urizáló tagjai már 30-40 milliárdos yachtokat építtetnek – tették hozzá.

– Miskolc azért nem tudja elkezdeni számos jól előkészített, az Európai Unió által finanszírozott fejlesztését, mert az EU nem tűri a Fidesz lopásait, hazugságait. A Fidesz korrupciós rendszere Miskolcot és lakóit sokszorosan megkárosítja. Az igazságügyi miniszter beismerése után nem lehet kérdés kormánypárti szimpatizánsok előtt sem, hogy aki a Fideszt támogatja, az a közpénzek vég nélküli ellopását, Miskolc város megkárosítását segíti elő. Nem kerülhető meg a kérdés, hogy a korrupt Fidesz-hatalom támogatta polgármesterjelölt színt valljon a miskolciaknak. Nyilatkozzon arról, civilként mit szól ahhoz, hogy az őt támogató párt nem csak a pedofil bűnözőket mosdatja legfelső szinten, de kormányzata maffia módszerekkel működik, így uralja az országot. Számára ez elfogadható? Hogyan képes képviselni azt a hatalmat, amelyben az igazságszolgáltatást is a Fidesz-maffia alá rendelik, ahol a miniszterelnök jobbkeze, Rogán Antal és emberei mondják meg az ügyészségnek, mit kell kihúzni nyomozati iratokból? Továbbra is asszisztál ehhez, vagy nem tolerálja tovább a Fidesz-maffia további bűncselekeményeinek elkövetését, nem vállal tovább közösséget velük? Miskolc nem kér a Fidesz-maffiából. Nem kérünk abból, hogy a Fidesz továbbra is meglopja a miskolciakat. Miskolc a nyugalomra, a fejlődésre, a folytatásra szavaz – zárul a közlemény.

Hirdetés
Hirdetés