Hirdetés
Hirdetés

Debrecenben volt mélyponton a miskolci gárda

| 2021. 04. 25. | 14:09:00
Egri István azt mondja: marandának a szlovák ligában.
Debrecenben volt mélyponton a miskolci gárda
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egri István klubelnök a DVTK Jegesmedvék hivatalos honlapján egyértelművé tette, hogy az együttes a szlovák bajnokságban szeretne maradni. Az eddigi leggyengébb Extraliga-szezonját produkálta a miskolci klub  amely az alapszakaszban 11. lett, így ezúttal is lemaradt a rájátszásról. Egri István szerint tárgyalnak a következő idényre vonatkozó szerződésekről a Szlovák Jégkorong Szövetség és a liga képviselőivel. 

Az idényt értékelve a klubvezető azt mondta: a mélypontot a Magyar Kupa négyes döntője jelentette, ahol a gárda az előző idényhez hasonlóan az utolsó helyen végzett.

Az idei évhez hozzátartozik, hogy a kupahétvége nagy csalódás volt számunkra. Előre tudtuk, hogy a légiós játékosok közül ketten sérülés miatt nem játszthatnak, ketten pedig nem akarták vállalni ezt a szereplést. Ennek ellenére bíztunk abban, hogy a csapat megmutatja, több van benne, és saját magának is bizonyíthat. Játszottunk egy jó és színvonalas meccset a Fehérvárral, de ahogy ebben a szezonban többször is előfordult, nem tudtunk élni a lehetőségeinkkel. A bronzmeccsen pedig arra láthattuk példát, amikor egy hitehagyott csapat játszik egy rendkívül motivált ellenféllel

- fogalmazott Egri István a Debrecenben rendezett Magyar Kupa négyes döntőjéről. A Magyar Kupát a házigazda DEAC nyerte, miután előbb a Ferencvárost, majd a Fehérvárt is legyőzte. 

Hirdetés
Hirdetés