Emberek, csoda történt Miskolcon!

2016.01.09. 22:40

Emberek, csoda történt Miskolcon!

A debreceniek szépen kibekkeltek két harmadot.

Hirdetés

Ha van klasszikus Tippmix-gyilkos meccs, akkor ez az volt. A mély gödörben lévő, a legutóbbi három hazai meccsét csont nélkül elbukó Debreceni HK idegenben legyőzte a címvédő, listavezető Miskolcot a jégkorong MOL-ligában. A hajdúságiak Godó és Hári góljaival 2-0-ra elmentek az első harmadban, és ekkor senki sem gondolta, hogy ez a két találat elég lesz a három pontos sikerhez. Pedig így történt. A mieink a továbbiakban masszívan védekeztek, azaz "kibekkelték" a győzelmet. Szép volt, fiúk!

DVTK-JEGESMEDVÉK–DEBRECENI HK 1–2 (0–2, 1–0, 0–0)
Miskolc, 1500
néző. V: Gangel, Halassy, Pálkövi, Kis-Király
DVTK: Kiss B. – Gőz, Dudas, Cseter, Miskolczi, Somogyi – Leppanen, Sagert, DANSEREAU 1, Hajós (1), Galanisz (1) – Vojtkó, Pavuk, Popovics, Ritó, Fekti – Adorján (kapus). Edző: Jason Morgan
DEBRECEN: VAY – Kovács B., Hetényi (1), Vaszjunyin, Berta, Dancsfalvi – Popkov, Kunaev, Kozlovszkij, HÁRI 1, Könczei – Wéber (1), Csíki, Izsák, GODÓ 1, Vincze – Serman, György, Tanka. Edző: Jevgenyij Muhin
Kiállítások: 10 perc + 10 perc fegyelmi (Popovics), ill. 18 perc

Mesterszemmel

Jason Morgan: – Az összecsapás jelentős részét a debreceniek harmadában töltöttük, ellenfelünk azonban jól védekezett, és remek kapusteljesítménnyel rukkolt ki. Mi sajnos nem úgy összpontosítottunk, ahogy az elvárható lett volna tőlünk.
Jevgenyij Muhin: – A mérkőzés elején két gólt szereztünk, ezt követően pedig szívósan védekeztünk. A három pontot igazi csapatmunkánknak köszönhetjük.

Az állás

Galéria

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés