Hirdetés

Hirdetés

Győzelemmel búcsúzott az esztendőtől a Diósgyőr

2022.12.11. 17:39

Győzelemmel búcsúzott az esztendőtől a Diósgyőr
(Fotó: dvtk.hu)

A Diósgyőr az élen telel.

Hirdetés

A Merkantil Bank Liga 20., a második kör első fordulójában a DVTK hazai pályán játszott a Siófok ellen. A Diósgyőr már az első félidőben magabiztos előnyre tett szert, miközben Bényei Ágoston és Eppel Márton gólján kívül több helyzetet is kialakítottak. A második félidő hasonlóan folytatódott, mígnem Nikházi Márk egy rövid időre izgalmassá nem tette a találkozót, amit Bertus Lajos második gólpassza, és Lukács Dániel gólja le nem zárt. A bajnokság január végén folytatódik.

Merkantil Bank Liga 20. forduló
Diósgyőri VTK - BFC Siófok 3-1 (2-0)

Miskolc, DVTK Stadion, 1766 néző. Játékvezető: Kovács Imre (Szert Balázs, Vígh-Tarsonyi Gergő).
DVTK: Branislav Danilović - Farkas Dániel, Szatmári Csaba, Bárdos Bence, Bokros Szilárd - Bényei Ágoston, Cseke Benjámin, Bertus Lajos - Gera Dániel, Eppel Márton, Lukács Dániel. Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.
Siófok: Hutvágner Gergely - Polényi Gábor, Varjas Zoltán, Debreceni Ákos, Varga Bence- Szakály Attila, Krausz Raul - Major Gergő, Nyitrai Bence, Balogh Bence - Horváth Péter. Vezetőedző: Domján Attila.
Csere: Debreceni Ákos helyett Forgács Dávid a 46., Nyitrai Bence helyett Dénes Csanád és Balogh Bence helyett Nikházi Márk a 60., Gera Dániel helyett Könyves Norbert és Eppel Márton helyett Jurek Gábor a 66., Horváth Péter helyett Pataki Zoltán a 74., Szakály Attila helyett Nagy-Kolozsvári Dániel a 85., Bényei Ágoston helyett Radics Márton a 88., Lukács Dániel helyett Papp Marcell és Bertus Lajos helyett Illés Bálint a 90+1. percben.
Sárga lap: Eppel Márton a 65., Bényei Ágoston a 69. percben.
Gólszerző: Bényei Ágoston (1-0) a 14., Eppel Márton (2-0) a 34., Nikházi Márk (2-1) a 60., Lukács Dániel (3-1) a 82., percben.

 

 

labdarúgásDVTK

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés