Hirdetés

Hirdetés

Edzőcsere a DVTK-nál

Borsodihir.hu

2021.11.23. 09:06

Edzőcsere a DVTK-nál
A Diósgyőr nyolc forduló után ötvenszázalékos (Fotó: DVTK)

Völgyi Péter vezeti tovább a női kosárlabdacsapatot.

Hirdetés

Menesztette Földi Attila vezetőedzőt a női kosárlabda NB I-ben szereplő DVTK.  A klub honlapja szerint a szakosztály vezetése értékelte a szezon kezdete óta eltelt időszakot, és arra a döntésre jutott, hogy Földi Attilát felmenti a vezetőedzői feladatok ellátása alól. A csapat irányítását további intézkedésig Völgyi Péter sportszakmai igazgató veszi át.

„Rendkívül nehezen hoztuk meg a döntést, mivel Attila rengeteget és lelkiismeretesen dolgozott azért, hogy sikeresek legyünk, de sajnos az eredmények és a mutatott játék képe alapján szükség van a változtatásra” – nyilatkozta Völgyi Péter.

„Nagyon nehéz lesz az eddig elhullajtott pontokat visszaszerezni, különösen, hogy brutális sorozat következik: a következő két hétben két Európa Kupa-mérkőzés és a Szekszárd, majd a Sopron elleni bajnoki vár a csapatra. Tovább nehezíti a helyzetünket, hogy Medgyessy Dóra játékára ebben a bajnokságban már biztosan nem számíthatunk, ennek ellenére a játékoskeretet továbbra is elég erősnek érzem ahhoz, hogy a bajnokságban és a kupában is a négy közé jussunk”

– tette hozzá. A Diósgyőr nyolc forduló után ötvenszázalékos mérleggel a tabella 6. helyén áll az NB I-ben.

MiskolcDVTKDiósgyőrkosárlabda

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés