Életét vesztette a fiú, aki kiesett a második emeletről

eduline.hu

2020.05.19. 13:38

Életét vesztette a fiú, aki kiesett a második emeletről
A kép illusztráció

17 évet élt.

Hirdetés

Meghalt az a fiú, aki érettségi buli közben zuhant ki egy budapesti épület második emeleti ablakából - írja az Eduline.hu. A balesetről elsőként még az a hír jelent meg az országos sajtóban, hogy a fiú azonnal meghalt, édesapja azonban azt mondta, életben, de válságos állapotban van a fia.

A 17 éves fiú, aki egy érettségi bulin azután sérült meg, hogy május 9-én, szombaton éjjel Budapesten kiugrott egy Fő utca épület második emeleti lakásából. A tinédzser barátaival szórakozott, előtte egyikük többféle kábítószert vásárolt. A fiú egy idő után törni-zúzni kezdett, és ki akart ugrani az ablakon. Másodjára már nem tudták visszafogni. Életveszélyes az állapotban szállították a a Szent János Kórházba. Azóta elfogták a dílert.

Május 19-én arról számolt be az Eduline.hu, hogy a 17 éves fiatal elhunyt.

A diák a Batthyány Sportiskola testnevelés tagozatán kezdte, hiszen a tanárok hamar felismerték a sport iránti rajongását, érzékét, ösztönét. Eleinte ugyan tollaslabdában alkotott maradandót, a diákolimpiákon is szépen menetelt, ám végül a labdarúgás mellett döntött - így került a Érdi VSE focicsapatába.

 

gyászhír

Szóljon hozzá!

Hirdetés