Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szorosabbra fűzi kapcsolatát a Miskolci Egyetem és a DVTK

| 2023. 06. 01. | 19:15:00
Miskolcot tennék még vonzóbbá.
Szorosabbra fűzi kapcsolatát a Miskolci Egyetem és a DVTK
Hirdetés
Hirdetés

A fiatalok és az egyetemi hallgatók érdekében szorosabbra fűzi az évek óta tartó együttműködését a Miskolci Egyetem és a DVTK. A további közös munkában a sport mellett a kulturális élet és a zenei fesztiválok is helyet kapnak - közölte a diósgyőri klub csütörtökön.

- A Miskolci Egyetem egyik legfontosabb célja, hogy minél több tehetséges fiatal találkozzon az egyetemi világgal - emelte ki az együttműködés kapcsán Horváth Zita, a Miskolci Egyetem rektora. - Ehhez azonban többek között arra van szükség, hogy az egyetemünk szélesítse kapcsolatrendszerét minden olyan szervezet és esemény irányába, amely a fiatalok számára vonzó. Ezért ott kell lennünk mindenütt, ahol a fiatalok jelen vannak. Ezért leszünk jelen a DVTK Stadionban a Diósgyőrfeszten, és ezért szeretnénk együttműködni minél többször a DVTK-val.

- Nagyon örülök annak, hogy a sportolók után magyar zenei sztárok és világsztár érkezik Diósgyőrbe, a DVTK Stadionba - hangsúlyozta Kiss János országgyűlési képviselő. - Örömteli, hogy a választókerület két meghatározó szervezete, a Miskolci Egyetem és a DVTK új szintre emelte a köztük lévő együttműködést. A fiatalok mindennapjait kitöltő tanulást, sportolást és a kultúrát érdemes egységben kezelni, és akkor bízhatunk abban, hogy egyre több fiatal dönt Miskolc mellett.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés