Hirdetés

Hirdetés

A Telenor ingyen cseréli ki a régi mobilokat

2015.02.24. 10:39

A Telenor ingyen cseréli ki a régi mobilokat

Ha veterán készüléked van, ne habozz!

Hirdetés

A vállalat honlapján megjelent közlemény szerint az akció mögött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Hivatala (NMHH) által kiírt frekvenciapályázaton elnyert koncesszió, illetve a hatékony spektrumfelhasználásra vonatkozó hazai és EU-s követelmények teljesítése áll, ugyanis a fentiek következtében a Telenor Magyarország Zrt. hamarosan frekvenciaváltást hajt végre a 900 MHz-es frekvenciasávban. Ám ennek, a jövőben felhasználandó frekvenciasávnak egy része az EGSM, az úgynevezett kiterjesztett GSM tartományba esik, melyet a 2000-es év előtt gyártott telefonok nem mindegyike tud kezelni, így ezeknek a régi készülékeknek a cseréjére lesz szükség.

A tájékoztató szerint a vállalat az ügyféladatbázis alapján levelet és az adott készüléket azonosító IMEI számot is tartalmazó sms-t küld mindazoknak, akiknek ilyen régi telefonjuk van (lehet), és felajánlanak egy ingyenes készülékcserét. Az akció március 15-ig tart, addig kell a felhasználóknak valamelyik szaküzletbe személyesen elvinniük a régi mobilt, illetve a levelet vagy az sms-t.

A vállalat a következő telefonokat ajánlja fel a csere során: Samsung Galaxy Pocket Neo, Nokia 301, Nokia 130, Samsung S5611.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés