Hirdetés

Nagyon figyel a rendőrség a DVTK-meccs előtt

borsodihir.hu

2018.06.02. 11:23

Nagyon figyel a rendőrség a DVTK-meccs előtt

Sok vendégszurkolót várnak Miskolcra.

Hirdetés

A DVTK – Videoton FC NB-I-es labdarúgó mérkőzést 2018. június 2-án 19 órától a miskolci DVTK stadionban rendezik meg.

A rendőrség a mérkőzéssel kapcsolatban a csapatok szurkolóit az alábbiakról tájékoztatja:

A hazai szurkolókat kérik, hogy lehetőség szerint tömegközlekedési eszközökkel érkezzenek a mérkőzésre.

A Diósgyőri drukkerek érvényes DVTK szurkolói jeggyel vagy bérlettel ismét térítésmentesen utazhatnak az 1-es jelzésű autóbuszokon és az 1-es villamosokon a DVTK - Videoton mérkőzésre és haza június 2-án szombaton 17:00-22:00 óra között. A mérkőzéssel kapcsolatos utazási kedvezmény igénybevételéről, valamit a menetrenddel kapcsolatban az MVK Zrt. honlapján tájékozódhatnak a szurkolók.

A vendégszurkolókat kérik, hogy az M30-as autópálya Miskolc-Dél lehajtójánál (Budapest felől az első lehajtó) hajtsanak le a gépjárművel érkező szurkolók. A lehajtón egyenesen haladva, a felüljárón átérve, a Skoda autószalon előtti útszakaszon találják a rendőrség által felállított gyűjtőpontot, ahonnan 16.30-tól lesz folyamatos, szervezett rendőri kísérés a stadionig, illetve mérkőzés után vissza az autópályáig.

A 3-as számú főúton Budapest felől érkezők a Miskolc táblát követően szintén gyűjtőponttal találkoznak, innen is szervezett kísérést indít a rendőrség.

A Videoton FC szurkolói részére a DVTK Stadion déli oldalán körbekerített parkoló áll rendelkezésre.

Kérik a vendégszurkolókat, hogy vegyék igénybe a gyűjtőpontokról induló rendőrségi felvezetést, mivel csak így tudjuk részükre biztosítani a biztonságos és a megfelelő időbeni bejutást a stadionba.   

Felhívják a figyelmét a sporteseményre jegyet váltó drukkereknek, hogy a belépőn szereplő adataikat ellenőrizzék, ugyanis a biztonsági személyzet és a rendőrség különös figyelmet fog fordítani a fiktív adatok kiszűrésére.

A rendőrség továbbá kiemelt figyelmet fordít a szabálysértések, bűncselekmények megelőzésére, megszakítására a közrend és közbiztonság fenntartása érdekében, ezért felhívjuk a szurkolók figyelmét arra, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk.

A rendőrség kéri a szurkolókat, hogy a fenti intézkedések végrehajtásában a feladatra vezényelt rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel és megértésükkel támogassák.

DVTKDiósgyőr

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Ez is érdekelheti

    Hirdetés