Hirdetés
Hirdetés

A Diósgyőr újabb válogatott játékost igazolt

| 2018. 09. 05. | 12:37:00
Még mindig tart a nagybevásárlás Miskolcon.
A Diósgyőr újabb válogatott játékost igazolt
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ugyan lezárult az átigazolási időszak, de szabadon igazolható játékosként Márkvárt Dávid kedden aláírta új szerződését Diósgyőrben, miután részt vett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon. Délután már az új társaival edzett.

Nagyon Boldog vagyok, hogy itt lehetek, a DVTK játékosának lenni óriási megtiszteltetés. Amikor kiderült, hogy távozom Felcsútról, attól a pillanattól kezdve végig éreztem a klubon, hogy mindent megtesznek azért, hogy ide igazoljak. Ez nagyon szimpatikus volt számomra, úgyhogy próbálok majd minél többet ebből visszaadni a teljesítményemmel. Diósgyőrben nagyszerű szurkolótábor van, akik már nagyon megérdemelnének egy nagyszerű csapatot, ezért értük is nagyon fogok küzdeni

- nyilatkozta Márkvárt Dávid. A 23 éves támadó középpályás Szekszárdon született, ott is kezdte a pályafutását, majd a PMFC utánpótlásában folytatta, ahol végigjárta a ranglétrát és a felnőtt csapat oszlopos tagja lett. Az utóbbi három évben ha puskás Akadémiánál a csapat alapemberének számított. Idáig három alkalommal ölthette magára a címeres mezt, 2017-ben Oroszország, Svájc és Costa Rica ellen kapott szerepet.Pályafutása során 125 NB I-es mérkőzésen 10 gól fűződik a nevéhez.

Hirdetés
Hirdetés