Hirdetés
Hirdetés

A szünet után elsöpörte a Diósgyőr a Honvédot

| 2020. 02. 29. | 20:03:00
A hazaiak közül két játékost is kiállítottak.
A szünet után elsöpörte a Diósgyőr a Honvédot
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Budapest Honvéd súlyos, 4-0-s vereséget szenvedett szombaton a vendég Diósgyőrtől a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában. 

Az első félidő jó iramú, hullámzó és küzdelmes mezőnyjátékot hozott, amelyben a zárt védelmek miatt komoly gólhelyzetet egyik csapat sem tudott kialakítani. A hazaiakkal ellentétben a vendégek azért néhány alkalommal legalább távolról megdolgoztatták a rivális kapusát.

A szünet után Hasani góljával azonnal vezetést szerzett a vendégcsapat, majd az azonnal nagyobb sebességi fokozatba kapcsolt hazaiak pillanatai következtek, de még a veszélyes helyzeteiket sem tudták gólra váltani. Az elmaradt egyenlítés helyett a több ígéretes kontrát vezető diósgyőriek szereztek újabb találatot, akkor Ivanovszki volt eredményes a 71. percben. A hátralévő időben Batik, majd Mezghrani is begyűjtötte a második sárga lapját, így kilenc emberrel fejezte be a találkozót a Honvéd, míg a DVTK Molnár révén egy újabb kontrát zárt góllal, Iszlai pedig egy büntetőt értékesített.

A kispestiek a bajnoki szezonban a 12. hazai mérkőzésükön ötödször maradtak alul. A DVTK legutóbb 2014 áprilisában nyert bajnoki mérkőzésen a Honvéd vendégeként.

Hirdetés
Hirdetés