Kapusgóllal egyenlített a Felcsút a Diósgyőr ellen! + VIDEÓ!

2020.02.05. 20:10

Kapusgóllal egyenlített a Felcsút a Diósgyőr ellen! + VIDEÓ!
(Fotó: dvtk.eu)

A miskolciak két pontot vesztettek.

Hirdetés

A Puskás Akadémia emberhátrányban, Hegedüs Lajos kapus 91. percben fejelt góljával egyenlítve játszott 2-2-es döntetlent a vendég Diósgyőrrel szerdán, a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában.

A Puskás Akadémia kezdte veszélyesebben a találkozót, de helyzeteit nem váltotta gólra. A diósgyőriek sokáig csak a védekezéssel foglalkoztak, fél óra után azonban kiszabadultak a szorításból és több veszélyes támadást vezettek.

A fordulást követően azonnal megszerezték a vezetést a hazaiak, szép összjáték végén Josip Knezevic lőtt a hálóba. Nem sokáig vezetett a felcsúti gárda, mert egy kezezést követő tizenegyest Iszlai Bence értékesített. Tíz perc múlva megfogyatkozott a Puskás Akadémia, Kamen Hadzsievet második sárga lapja után kiállította a játékvezető. A Diósgyőr gyorsan kihasználta az emberelőnyt: Molnár Gábor egyedül tört kapura, majd szépen átemelte a labdát a kifutó kapus felett.

Elkeseredetten küzdött a döntetlenért a hazai együttes és a hosszabbítás elején, egy sarokrúgást követően az előrehúzódó kapus, Hegedüs Lajos befejelte az egyenlítő találatot.

OTP Bank Liga, 19. forduló:
Puskás Akadémia FC - Diósgyőri VTK 2-2 (0-0)
Pancho Aréna, 785 néző, v.: Farkas Á.
PAFC: Hegedüs L. - Szolnoki, Meissner, Hadzsiev, Deutsch L. (Favorov, 82.) - Urblík (Slagveer, 65.), Van Nieff - Plsek, Knezevic, Gyurcsó - Vanecek (Mebrahtu, a szünetben)
DVTK: Danilovic - Vági A., Polgár K., Brkovic, Tamás M. - Márkvárt, Iszlai - Kiss T. (Hasani 59.), Rui Pedro (Molnár G. 65.), Cortés (Korbély 84.) - Tabakovic
Gólszerzők: Knezevic (50.), Hegedüs L. (91.), illetve Iszlai (58. - tizenegyesből), Molnár G. (70.)
Piros lap: Hadzsiev (68.)
Sárga lap: Vanecek (30.), Hadzsiev (34., 68.), Meissner (41.), Deutsch L. (57.), Knezevic (71.), Gyurcsó (88.), illetve Tamás M. (32.), Vági A. (39.), Tabakovic (93.)
DVTKfelcsút

Szóljon hozzá!

Hirdetés