Hirdetés
Hirdetés

Kapusgóllal egyenlített a Felcsút a Diósgyőr ellen! + VIDEÓ!

| 2020. 02. 05. | 21:10:00
A miskolciak két pontot vesztettek.
Kapusgóllal egyenlített a Felcsút a Diósgyőr ellen! + VIDEÓ!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Puskás Akadémia emberhátrányban, Hegedüs Lajos kapus 91. percben fejelt góljával egyenlítve játszott 2-2-es döntetlent a vendég Diósgyőrrel szerdán, a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában.

A Puskás Akadémia kezdte veszélyesebben a találkozót, de helyzeteit nem váltotta gólra. A diósgyőriek sokáig csak a védekezéssel foglalkoztak, fél óra után azonban kiszabadultak a szorításból és több veszélyes támadást vezettek.

A fordulást követően azonnal megszerezték a vezetést a hazaiak, szép összjáték végén Josip Knezevic lőtt a hálóba. Nem sokáig vezetett a felcsúti gárda, mert egy kezezést követő tizenegyest Iszlai Bence értékesített. Tíz perc múlva megfogyatkozott a Puskás Akadémia, Kamen Hadzsievet második sárga lapja után kiállította a játékvezető. A Diósgyőr gyorsan kihasználta az emberelőnyt: Molnár Gábor egyedül tört kapura, majd szépen átemelte a labdát a kifutó kapus felett.

Elkeseredetten küzdött a döntetlenért a hazai együttes és a hosszabbítás elején, egy sarokrúgást követően az előrehúzódó kapus, Hegedüs Lajos befejelte az egyenlítő találatot.

Hirdetés
Hirdetés