Hirdetés

Hirdetés

Kiütötte a Mezőkövesd a Rákóczit

MTI

2020.03.07. 19:04

Kiütötte a Mezőkövesd a Rákóczit
A sárga-kékek ezúttal négy találatnak örülhettek (Fotó: Mezőkövesd Zsóry)

Tartják a harmadik helyet a matyók.

Hirdetés

A harmadik helyen álló Mezőkövesd könnyed, négygólos győzelmet aratott a sereghajtó Kaposvár vendégeként március 7-én a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában.

A vendégek kezdték jobban a meccset és tulajdonképpen végig ők irányították a találkozót. A sereghajtó a 31. percig tudta megőrizni kapuját a góltól, akkor azonban Besirovic 17 méterről talált be. A gól nem változtatott a meccs képén, a Kaposvár a szünetig nem jelentett veszélyt.

A fordulás után szinte rögtön egyenlíthetett volna a házigazda, Pintér azonban szabadrúgásból a felső lécet találta el. Pár perccel később pedig növelte előnyét a Mezőkövesd, majd alig negyedóra játék után végleg eldöntötte a meccset.

A folytatásra izgalom már nem maradt, a Mezőkövesd további helyzeteket dolgozott ki, de a Kaposvár is igyekezett szépíteni. A kegyelemdöfést Zivzivadze adta meg a hazaiaknak egy kontra végén.

OTP Bank Liga, 24. forduló:
Kaposvári Rákóczi–Mezőkövesd 0-4 (0-1)
Kaposvár, 1011 néző, v.: Csonka
Gól: Besirovic (31.), Jurina (51.), Cseri (62., 11-esből), Zivzivadze (90.)
Sárga lap: Fodor (38.), Szabó A. (61.), illetve Berecz (34.), Silye (46.)
Kaposvár: Pogacsics – Vachtler, Hegedűs D., Nagy J. (Nagy K. 37.), Fodor – Borbély, Szakály – Nagy R. (Bévárdi 54.), Pintér, Szabó A. – Ádám (Farkas 74.)
Mezőkövesd: Szappanos – Farkas, Pillár, Karnyicki, Silye – Cseri, Besirovic, Berecz (Meszhi 68.), Jurina (Zivzivadze 84.) – Takács, Nagy D.
labdarúgásMezőkövesdKaposvár

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés