Miért ezen csámcsog most mindenki? - kérdi az utolsó magyar világsztár

2020.04.14. 08:29

Miért ezen csámcsog most mindenki? - kérdi az utolsó magyar világsztár
Détári Lajos (Fotó: mti)

A klubfőnökök mellett sem állt senki gépfegyverrel a szerződéskötéskor - így az utolsó magyar futballsztár.

Hirdetés

A Facebook és minden más közösségi oldal tele van olyan mémekkel, amikben a magyar profi labdarúgók keresetét az egészségügyi dolgozókéval állítják szembe. Mutatunk is egyet!

A kommentelők valóságos hadjáratot indítottak a járvány idején is a magyar labdarúgók ellen, erre reagált a magyar futball utolsó nagy sztárja, Détári Lajos a Nemzeti Sportnak adott interjúban.

Felháborítónak tartom, hogy most mindenki azzal foglalkozik, hány százalékkal csökkentsék a labdarúgók fizetését. Miért csak a labdarúgókét? Miért ezen csámcsog most mindenki? Van sok vagyonos vagy jól kereső ember az országban, nem csak a futballisták, ők miért nem állnak a sarkukra? Adományozzanak lélegeztetőgépeket, kórházi felszereléseket, akár egész mobilkórházat. Nehogy már a focisták keresete legyen ismét a fő téma. Ezerszer elmondtam, és ezt a hétköznapi embereknek is meg kellene érteniük, egyetlen labdarúgó főnöke mellett sem állt senki gépfegyverrel, amikor szerződést kínáltak a játékosoknak. Ki az, aki visszautasítaná a helyükben a jó ajánlatot?

- fogalmazott indulatosan Döme, aki abban reménykedik, hogy május végére visszatérhet az élet az utcákra, a futballpályákra.

labdarúgáskoronavírus

Szóljon hozzá!

Hirdetés