Hirdetés
Hirdetés

Nem bírt a peches Diósgyőr az MTK-val

| 2020. 08. 29. | 00:20:00
A miskolciaknál két alapember is megsérült.
Nem bírt a peches Diósgyőr az MTK-val
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az élen álló, újonc MTK Budapest 1-1-es döntetlent játszott a Diósgyőr vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 3. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén. A fővárosiak három, a hazaiak pedig két meccset játszottak a mostani szezonban, s egyelőre mindkét csapat veretlen.

A vendégek kezdték jóval aktívabban a mérkőzést, de a fölényük sokáig csak a labdabirtoklásban nyilvánult meg, a diósgyőri kapusnak az első húsz percben nem akadt védenivalója. A hazaiak elsősorban kontrákra építettek, egy ziccerük kimaradt, majd azonban - miután a másik oldalon Antal egy szöglet után bravúrral hárított - Molnár egy akrobatikus mozdulattal megszerezte számukra a vezetést. A gól után a korábbiaknál töredezettebbé vált a játék és az első félidő hajrájában Feczkó Tamásnak két kényszerű cserét is végre kellett hajtania, rövid időn belül Memolla és Márkvárt is megsérült.

A szünetet követően is inkább a Diósgyőr térfelén folyt a játék, a házigazdák csak az MTK egyenlítő találata után jöttek ki a szorításból, de a kapura szinte egyáltalán nem jelentettek veszélyt. A hajrában is a lendületesebben játszó fővárosiak tettek többet a győztes találat megszerzéséért, de nem jártak sikerrel.

Hirdetés
Hirdetés