Nem bírt a peches Diósgyőr az MTK-val

MTI

2020.08.28. 22:20

Nem bírt a peches Diósgyőr az MTK-val
(Fotó: dvtk.eu)

A miskolciaknál két alapember is megsérült.

Hirdetés

Hirdetés

Az élen álló, újonc MTK Budapest 1-1-es döntetlent játszott a Diósgyőr vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 3. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén. A fővárosiak három, a hazaiak pedig két meccset játszottak a mostani szezonban, s egyelőre mindkét csapat veretlen.

A vendégek kezdték jóval aktívabban a mérkőzést, de a fölényük sokáig csak a labdabirtoklásban nyilvánult meg, a diósgyőri kapusnak az első húsz percben nem akadt védenivalója. A hazaiak elsősorban kontrákra építettek, egy ziccerük kimaradt, majd azonban - miután a másik oldalon Antal egy szöglet után bravúrral hárított - Molnár egy akrobatikus mozdulattal megszerezte számukra a vezetést. A gól után a korábbiaknál töredezettebbé vált a játék és az első félidő hajrájában Feczkó Tamásnak két kényszerű cserét is végre kellett hajtania, rövid időn belül Memolla és Márkvárt is megsérült.

A szünetet követően is inkább a Diósgyőr térfelén folyt a játék, a házigazdák csak az MTK egyenlítő találata után jöttek ki a szorításból, de a kapura szinte egyáltalán nem jelentettek veszélyt. A hajrában is a lendületesebben játszó fővárosiak tettek többet a győztes találat megszerzéséért, de nem jártak sikerrel.

OTP Bank Liga, 3. forduló:
Diósgyőri VTK-MTK Budapest 1-1 (1-0)
Diósgyőri Stadion, 4353 néző, v.: Berke
Diósgyőri VTK: Antal - Sesztakov, Polgár, Hegedűs J., Memolla (Vági, 35.) - Márkvárt (Szűcs, 39.), Iszlai - Hasani, Molnár G. (Rui Pedro, 68.), Grozav - Drazic
MTK Budapest: Mijatovic - Balázs B. (Palincsár, 65.), Baki, Nagy Zs., Herrera (Bíró, 72.) - Cseke, Mezei, Katona M. - Gera (Prosser, 82.), Ramos, Schön
Gólszerzők: Molnár G. (29.), illetve Schön (55.)
Sárga lap: Iszlai (58.), Szűcs (65.), illetve Herrera (25.), Schön (68.), Bíró (86.), Nagy Zs. (93.)
labdarúgásDVTKmtk

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés