Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezúttal sem termett babér a Diósgyőrnek idegenben

| 2020. 11. 01. | 22:15:00
A végén a kapufa is a kisvárdaiakat segítette.
Ezúttal sem termett babér a Diósgyőrnek idegenben
Hirdetés
Hirdetés

A Kisvárda 1-0-ra legyőzte a Diósgyőrt a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának november elsejei zárómérkőzésén. A várdaiak saját közönségük előtt először gyűjtötték be a három pontot ebben az idényben, a DVTK pedig harmadik idegenbeli meccsén a harmadik vereségét szenvedte el.

Az első félidő nagy részében mezőnyjátékot láthatott a közönség. A hazaiak birtokolták többet a labdát, s támadásban is ők voltak veszélyesebbek, két nagy helyzetük is adódott, de előbb Viana ziccerben a kapu mellé pörgetett, majd Danilovic hárított Sassá lövése után. A Diósgyőr alig jutott el ellenfele kapujáig.

A szünet után óriási nyomás alá helyezte a vendégek kapuját a Kisvárda, és a sokadik lehetőségét kihasználva, negyedóra elteltével meg is szerezte a vezetést.

Ezt követően visszaálltak a házigazdák, nagyobb területhez jutott a DVTK, de nem tudott élni vele, sőt, egy nagy védelmi hiba miatt majdnem kétgólos hátrányba került, a kapufa azonban kisegítette. A hajrában mindent elkövetett az egyenlítésért a Diósgyőr, kétszer is kapufát rúgott, de a gól nem jött össze.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés