Hirdetés
Hirdetés

Kiütötték a Diósgyőrt a kiesési rangadón

| 2020. 12. 16. | 20:58:00
A miskolciak vendégként továbbra is pont nélkül állnak a bajnoki szezonban.
Kiütötték a Diósgyőrt a kiesési rangadón
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az utolsó helyen telel a DVTK a labdarúgó NB I-ben, miután sima vereséget szenvedett a Budapest Honvéd vendégeként.

A jó iramú első félidőben a Honvéd irányította a játékot, a rivális letámadásaitól sem jött zavarba, és a felvonás közepén hat perc alatt kétgólos előnyre váltotta addig meddő mezőnyfölényét: Gazdag fejjel talált be, majd ő kényszerítőzött Zsótérral, utóbbi pedig laposan lőtte ki a hosszú sarkot. A Diósgyőr semmilyen támadójátékot nem tudott bemutatni, így Tujvel kapujára sem jelentett veszélyt.

A szünetben kettőt cseréltek a vendégek, akik agresszívabb játékkal kezdték a második félidőt, és már az 51. percben - Grozav révén - szépítettek. A diósgyőriek támadásban is maradtak, de a 63. percben szöglet után Szendrei fejesével visszaállította a kétgólos különbséget az addig jobbára bekkelő kispesti gárda, amely a 71. percben kontra végén Gazdag újabb találatával már 4-1-re meglépett. Szétesett a vendégcsapat, Lovric pedig a 75. percben növelte a hazaiak előnyét, végleg eldöntve ezzel az összecsapást.

A bajnoki idényben harmadik győzelmét aratta a Honvéd, pályaválasztóként nyolcadik fellépésén az elsőt. A DVTK vendégként továbbra is pont nélkül áll a bajnoki szezonban, miután idegenben hetedszer maradt alul.

labdarúgó OTP Bank Ligában, miután a kispesti gárda a 15. forduló szerdai játéknapján 5-1-re felülmúlta a Diósgyőrt.

Hirdetés
Hirdetés