Hirdetés
Hirdetés

Megvan! A Kisvárda elintézve!

| 2021. 02. 06. | 18:33:00
Lényegében 40 perc után eldőlt.
Megvan! A Kisvárda elintézve!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A sereghajtó Diósgyőr 2-0-ra legyőzte a vendég Kisvárdát a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójának február 6-i nyitómérkőzésén.

A borsodi együttes sorozatban három nyeretlenül megvívott bajnoki után diadalmaskodott újra, a forduló előtt még ötödik várdaiak pedig egymás után harmadik meccsükön nem tudtak győzni.

Kiegyenlített labdabirtoklás mellett az egész mérkőzés során a hazaiak futballoztak veszélyesebben, igaz, ők már a 10. percben büntetőhöz, és annak értékesítésével előnyhöz is jutottak. A vendégek nem igazán tudtak fogást találni a DVTK védekezésén, így egy kicsit unalmasabbá vált a meccs, ám a szünet előtt öt perccel egy újabb pontrúgás kifogott a Kisvárdán. Hegedűs János szépen lőtt a rövid sarokba szabadrúgásból, nagyjából 25-26 méterről.

Fordulás után a két cserével felfrissített vendégek változatlanul kevés veszélyt jelentettek a hazai kapura, a Diósgyőr pedig a kétgólos előny birtokában nyugodtan futballozott, ugyanakkor letámadással igyekezett elejét venni az ellenfél támadásvezetésének. A hajrához közeledve erősödött a Kisvárda nyomása, a gól azonban elmaradt, így a vendégeknek szépíteniük sem sikerült.

Hirdetés
Hirdetés