Még várni kell a diósgyőri feltámadásra

2021.03.06. 08:48

Még várni kell a diósgyőri feltámadásra
(Fotó: dvtk.eu)

Nem született gól az MTK miskolci vendégjátékán.

Hirdetés

Hirdetés

A sereghajtó Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég MTK Budapesttel a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.  Jó iramú első félidőt produkáltak a csapatok, és bár gól nem esett, mindkét oldalon több veszélyes helyzet alakult ki. A hazaiak egy lesgólig, a jól kontrázó vendégek pedig egy kapufáig jutottak az első 45 percben.

A szünet után hosszú percekre beszorította ellenfelét a Diósgyőr, ki is alakított egy ziccert, de Ivanovski közelről mellé fejelte a labdát. Rövid időre aztán kijött a szorításból az MTK, amely egy újabb kapufával "válaszolt", de a hajrához közeledve ismét a hazaiak birtokolták többet a labdát. Az utolsó percekben mindkét csapatnak volt lehetősége arra, hogy megszerezze a győztes találatot - a nagyobb helyzetek a fővárosiak előtt adódtak -, de végül maradt a 0-0.

OTP Bank Liga, 25. forduló:
Diósgyőri VTK-MTK Budapest 0-0
Diósgyőri Stadion, zárt kapus, v.: Iványi
Diósgyőri VTK: Malenica - Grgic, Milovic, Hegedűs, Pikk - Zivulic, Max - Drazic, Suljic (Iszlai, 91.), Grozav (Roshi, 69.) - Ivanovski (Vanecek, 81.)
MTK Budapest: Mijatovic - Ikenne-King, Nagy Zsombor, Perkovic (Varju, 67.), Herrera - Kata, Mezei (Cseke, 58.), Dimitrov (Prosser, 76.) - Varga R., Miovski (Bíró, 76.), Schön
Sárga lap: Ivanovski (22.), illetve Herrera (21.), Perkovic (54.), Dimitrov (56.)
labdarúgásDVTKmtk

Leader3

Szóljon hozzá!

Hirdetés