Hirdetés
Hirdetés

A Mezőkövesd simán verte a Diósgyőrt

| 2021. 10. 10. | 12:23:00
Semmit sem láttam a pályán az előre megbeszéltekből - így Kondás.
A Mezőkövesd simán verte a Diósgyőrt
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Borsodi rangadót játszottak szombaton Miskolcon, még ha csak felkészülési meccs keretében is: az NB II-ben jelenleg a 7. helyen álló, de a feljutásra pályázó Diósgyőr az élvonalban 10. helyezett, a napokban edzőt váltó (Pintér Attila helyére Supka Attila érkezett) Mezőkövesddel csapott össze. A DVTK három forduló óta nyeretlen a Merkantil Bank Ligában, két döntetlen után következett a vereség Szegeden.

A mérkőzésen – elsősorban a vendégek jóvoltából – potyogtak a gólok, az elsőt Marin Jurina szerezte, aztán a második játékrészben öt perc leforgása alatt háromszor is eredményesek voltak a kövesdiek. A diósgyőrieket irányító Kondás Elemér így fogalmazott a találkozót követően:

 „Semmit sem láttam a pályán az előre megbeszéltekből. A héten a védekezést gyakoroltuk, mert az utóbbi időben furcsa gólokat kaptunk, ezek közül néhányat nagyobb odafigyeléssel el lehetett volna kerülni. A Mezőkövesd letámadott bennünket, ezért elég sok átadási hibát követtünk el. Bátortalanul játszottunk, a párharcokat agresszívabban kellett volna megvívni.”

Hirdetés
Hirdetés