Hirdetés
Hirdetés

Kiütötték a Mezőkövesdet

| 2022. 03. 05. | 17:31:00
Továbbra sem megy a csapatnak.
Kiütötték a Mezőkövesdet
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A házigazda Paks négygólos győzelmet aratott a Mezőkövesd ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójának szombati játéknapján. A Mezőkövesd az utolsó három meccsén mindössze egy pontot szerzett. 
Érdekesség, hogy a két csapat eddigi mindkét meccsét a Mezőkövesd nyerte ebben a szezonban, a Tolna megyei együttes most "szépített".

Az első félidőben jó iramú játékot, ezzel együtt kevés helyzetet és sok szabálytalanságot láthatott a közönség. Az erős szélben a kövesdi védelem sokáig hatékonyan semlegesítette a góllövőlistát vezető Ádám Martint, a másik oldalon pedig csak elvétve veszélyeztették a paksi kaput a vendégek. A szünet előtt közvetlenül aztán Cseke megrúgta Ádámot a 16-oson belül, a megítélt 11-est pedig a sértett értékesítette, ezzel elmondhatja magáról, hogy a mostani szezonban minden csapat ellen betalált.

A játékrész krónikájához tartozik, hogy a hazaiaknál bő negyedóra után kényszerű csere történt, mivel Papp Kristóf egy ártalmatlan szituációban megsérült és hordágyon kellett levinni a pályáról.

A fordulás után, a duplázó Ádám révén szinte azonnal növelte előnyét a Paks, amely a folytatásban is irányított. A vendégek kontrákból próbáltak veszélyeztetni, de a 68. percben végleg eldőlt a mérkőzés, amikor Szabó Bálint 18 méteres lövését Tordai előbb védte, majd a földön fekve, egy szerencsétlen mozdulattal a kapuba kotorta. A hajrában is a házigazda támadott többet, és újabb góljával még magabiztosabbá tette sikerét.

Hirdetés
Hirdetés