Hirdetés
Hirdetés

Vereséggel búcsúzott a Mezőkövesd

| 2022. 05. 14. | 00:15:00
Nem az NB I-től, csak a szezontól.
Vereséggel búcsúzott a Mezőkövesd
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vereséggel fejezte be a labdarúgó NB I. 2021/22-es szezonját a Mezőkövesd együttese. Supka Attila gárdája a bajnokság zárófordulójának május 13-i, pénteki mérkőzésén hazai pályán 3-2-re kapott ki az Újpest csapatától. 

Mozgalmas első félidőt láthatott a közönség, a komoly tét nélküli összecsapáson a hazaiak már a harmadik percben előnybe kerültek. Mezőnyben kiegyenlített volt a küzdelem, mindkét kapu előtt veszélyes helyzetek alakultak ki. A játékrész végén könnyen egyenlíthetett volna az Újpest, de előbb Kutrumpisz, majd Beridze sem járt sikerrel, utóbbi fejesét Piscitelli elképesztő bravúrral hárította.

Negyedórával a fordulást követően az addig remeklő Piscitelli hibájából egyenlített az Újpest, amely ettől lendületbe jött és gyakorlatilag tíz perc alatt eldöntötte a három pont sorsát. Előbb Beridze, majd a korábban Mezőkövesden is futballozó Zivzivadze talált a hálóba.
A Mezőkövesd nem adta fel, becsülettel harcolt a hajrában, és végül a 93. percben a másik kapus, Pajovic hasonlóan nagy bakiját kihasználva még szépíteni tudott.

Hirdetés
Hirdetés