Hirdetés

Mezőkövesdről érkezik rutinos bekk Diósgyőrbe

dvtk.eu

2022.06.24. 11:17

Mezőkövesdről érkezik rutinos bekk Diósgyőrbe
Farkas Dániel (Fotó: DVTK)

Farkas Dániel Szerbiában is több mint száz meccset játszott.

Hirdetés

Hirdetés

Rutinos jobbhátvédet igazolt a DVTK Farkas Dániel személyében, aki Magyarországon 133, Szerbiában 108 élvonalbeli mérkőzésen szerzett tapasztalatot – számol be a történtekről a dvtk.eu június 24-én.

– Az elmúlt öt és fél évben Mezőkövesden játszottam, elmondhatom, hogy közelről ismerem a DVTK-t és az itteni közeget - osztotta meg gondolatait a klub hivatalos honlapján Farkas Dániel. Hozzátette, szerinte a beilleszkedéssel nem lesz gondja, mert a csapatból több emberrel is játszott már együtt.

A vajdasági Farkas Dániel szülővárosában, Zentán kezdett focizni, majd Szabadkára igazolt, ahol 19 évesen mutatkozott be a szerb élvonalban. Négy és fél év alatt 108 bajnokin és 11 kupameccsen lépett pályára, majd 2017 februárjában Szivics Tomiszláv hívására Mezőkövesdre költözött. A kék-sárgáknál öt és fél év alatt folyamatosan alapembernek számított, összesen 133 bajnokin lépett pályára. Emellett 17 kupameccsen is játszott, közte a 2020-as kupadöntővel. Farkas Dániel elsődleges posztja a jobbhátvéd, de el tudja látni a bal oldali védő feladatát is.
 
labdarúgásMezőkövesdDVTKDiósgyőrátigazolásNB I.NB II.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés