Hirdetés
Hirdetés

Nagytakarítás zajlik Diósgyőrben az elbaltázott feljutás miatt

| 2022. 06. 07. | 20:18:00
A miskolciak több embert elküldenek.
Nagytakarítás zajlik Diósgyőrben az elbaltázott feljutás miatt
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A miskolciak tavaly az NB II-ben ragadtak, így a feljutás eléréséért komoly változásokon mennek át. A DVTK új szakmai vezetője, Bajúsz Endre a csapat hivatalos oldalának elmondta, hogy a szakmai stábból csak ketten maradnak, és a játékoskeretet is jelentősen át szeretnék átalakítani.

Szakmai vezetőként Bajúsz elsődleges célja, hogy új stábjának a segítségével a siker útjára vezesse a Diósgyőrt. A borsodiak elsődleges tehetségkutatója, Elekes Péter járja az országokat, hogy minél jobb labdarúgókat találjon a csapat számára. Erre szüksége is lesz a DVTK-nak, hiszena tervek szerint hatalmas játékosmozgás lesz náluk,és minél több, komoly potenciállal rendelkező focistát szeretnének megszerezni a 2022-23-as idényre.

A Kecskemét színeiben gólkirályi címet szerző Lukács Dánielt már télen véglegesítették a Diósgyőrnél, valamint a válogatott Könyves Norbertet is sikerül megtartani a miskolciaknak,azonban a legtöbb játékos, akinek lejár a (kölcsön)szerződése, távozik a nyáron. A szakmai stábban is lesznek változások, hiszencsupán a remekül beilleszkedő vezetőedző, Dragan Vukmir, és Tuska János kapusedző marad a csapatnál,viszont a többiek pótlása is már folyamatban van.

Hirdetés
Hirdetés