Hirdetés
Hirdetés

DVTK-győzelem: ismét hajrágóllal, megint a 89. percben

| 2023. 04. 13. | 22:19:00
A Diósgyőr így négy ponttal vezet fővárosi riválisával szemben.
DVTK-győzelem: ismét hajrágóllal, megint a 89. percben
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az első helyen álló Diósgyőr a hajrában lőtt góllal győzött a kupadöntős Budafok vendégeként, a második MTK viszont meglepetésre kikapott a Haladástól a labdarúgó NB II 31. fordulójának csütörtöki játéknapján.

Budafokon a második félidő közepén jutott előnyhöz Mátyus János csapata, az éllovas vendégek azonban néhány perccel később egyenlítettek, majd a 89. percben a hazai kapus óriási hibája után a győzelmet is megszerezték.

Az MTK gyorsan hátrányba került a vendég Haladás ellen, mely a folytatásban megőrizte kapuját a góltól, a második játékrész közepén pedig bebiztosította győzelmét. A kék-fehérek október 16. óta - 18 veretlenül megvívott meccs után - először kaptak ki a bajnokságban.

A DVTK így négy ponttal vezet fővárosi riválisával szemben és egyre biztosabbnak tűnik a feljutása, mivel hét fordulóval a vége előtt 15 ponttal előzi meg a harmadik Ajkát.

[Beillesztett cikk: Hajrágóllal nyert a listavezető Diósgyőr]

Eredmények, 31. forduló:
MTK Budapest-Szombathelyi Haladás 0-2 (0-1)
Budafoki MTE-Diósgyőri VTK 1-2 (0-0)
Budapest, Budafok, Promontor utcai stadion, 522 néző. Játékvezető: Zierkelbach Péter (Garai Péter, Kóbor Péter).
BMTE: Gundel-Takács Bence - Bíró Márk, Nándori Botond, Jagodics Márk, Fótyik Dominik, Kalmár Olivér - Beke Péter, Adorján Krisztián, Soltész István, Horváth Olivér - Németh Márió. Vezetőedző: Mátyus János.
DVTK: Branislav Danilović - Csirmaz István, Szatmári Csaba, Bárdos Bence, Bokros Szilárd - Bényei Ágoston, Holdampf Gergő, Lőrinczy Attila - Koman Vladimir, Lukács Dániel, Jérémie Obounet. Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.

Hirdetés
Hirdetés