Hirdetés
Hirdetés

Idegenben diadalmaskodott a Mezőkövesd

| 2023. 04. 02. | 18:22:00
Többet támadt a Kecskemét, de a helyzeteik kimaradtak.
Idegenben diadalmaskodott a Mezőkövesd
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Kecskemét 1-0-ra kikapott a vendég Mezőkövesdtől a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén. A második helyen álló lila-fehérek idénybeli első vereségüket szenvedték el hazai pályán, egyúttal megszakadt tízmeccses veretlenségi sorozatuk is, míg a Mezőkövesd négy nyeretlen bajnoki találkozó után gyűjtötte be ismét a három pontot.

A sáros, mély talajon sokkal jobban kezdett a hazai csapat, de Piscitelli bravúrjai miatt nem tudott előnybe kerülni, míg a vendégek a félpályát is csak elvétve lépték át. Később csökkent a nyomás a mezőkövesdi kapun, mivel a kecskeméti beadásokat rendre sikerült hatástalanítani, ugyanakkor támadásban továbbra sem jelentett semmiféle veszélyt a matyóföldi együttes. A szünet előtti percekben is a lila-fehérek jártak közelebb a gólhoz, ám ekkor már a rivális is vezetett néhány ígéretes kontrát.

A második félidő mezőkövesdi góllal indult némileg szerencsés körülmények között, mert a vendégek úgy szereztek labdát, hogy az lelassult egy tócsában, igaz, utána mintaszerűen futott végig az akció Babunskinak és a pontosan célzó Besirovicnak köszönhetően. Hátrányban is a Kecskemét futballozott támadóbb szellemben, de ezúttal semmi nem akart összejönni az idény meglepetéscsapatának, amelynek hiába voltak egyenlítési lehetőségei, minden helyzet kimaradt, a legtöbb kísérlet elkerülte a kaput, a hosszabbításban pedig Piscitelli kétszer hatalmasat védett, így a küzdelmes összecsapáson a némileg szerencsésebb együttes nyert.

Hirdetés
Hirdetés