Hirdetés
Hirdetés

Kiáll a Mezőkövesd meggyanúsított védője mellett

| 2023. 04. 14. | 11:11:00
Nyomoz a román rendőrség.
Kiáll a Mezőkövesd meggyanúsított védője mellett
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Román sportlap információira hivatkozva adta hírül az nb1.hu, hogy a Mezőkövesd 28 éves védője, Steliano Filip még előző csapatánál, a Dinamo Bukarestnél keveredett botrányba – ellene fogadási csalás gyanúja miatt nyomoz a rendőrség, ezzel párhuzamosan az ügybet a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) is vizsgálja a 2022. április 15-én rendezett, Mioveni-Dinamo Bukarest bajnoki kapcsán. A találkozón Steliano Filip, aki akkor csapatkapitánya volt együttesének, az első 25 percben négy szabálytalanságot is elkövetett. Az egyikért sárga lapot kapott. 

A mérkőzést követő napon derült ki, hogy a meccs előtt szokatlanul magas összegekben fogadtak arra, hogy Filip sárga lapot kap az összecsapás első 25 percében. 

A Mezőkövesd Zsóry FC közleménye

A Steliano Filipről megjelent hírekre reagálva, nem szeretnénk foglalkozni az esettel, ugyanis ez az illetékes szervek feladata. Addig, amíg nem születik eredmény a vizsgálat során, kiállunk a játékos mellett. Mi jelen helyzetben kizárólag a következő feladatunkra, a Vasas elleni bajnoki mérkőzésre szeretnénk összpontosítani

– tájékoztatott április 13-án a Mezőkövesd Zsóry FC vezetősége.

Hirdetés
Hirdetés