Hirdetés

Hirdetés

Két koncert, egy este Miskolcon

facebook.com

2018.01.05. 15:57

Két koncert, egy este Miskolcon
Fotó: Hősök, facebook.com

Jó hangulat biztosítva.

Hirdetés

Két akusztikus koncert, egy felejthetetlen este a MÜHÁ-ban január 13-án.

19 órakor a Barabás Lőrinc Quartet ad koncertet, utána közönség találkozót tartanak. 21 órától a Hősök zenélnek. A modern jazz és a hiphop találkozása egy izgalmas zenei estét tartogat a közönség számára.

A Barabás Lőrinc Quartet pop-os jazz világa izgalmas instrumentális zene, elektronikus fűszerezéssel. Groove-os ritmusok, lüktető basszusfutamok, a szintetizátor és a trombita megannyi hangszíne a 70-es évek improvizatív jazzrock stílusjegyeivel átitatott sajátos zenei irányt teremt.

A Hősök hiphop formáció 2003-ban megnyerte a Hiphop Mission nevű országos tehetségkutató versenyt. A megalakulás óta több saját lemez, szólóalbumok, produceri kiadványok sora jelent meg a ”Híróz” zászlaja alatt. Országos turné és fesztiválfellépések jelzik sikerüket.

A koncertbelépő érvényes aznap az egyetemi Rockwell Klubba is!

Jegyár: 2500 Ft

Kultúra Erzsébet utalványt és kártyát, Edenred Ajándék- és Bevásárló kártyát, Edenred Kultúra és Sport kártyát, Szép Kártyát (Szabadidő MKB Bank, Szabadidő K&H Bank, Szabadidő OTP Bank), MKK Ajándékutalványt és bankkártyát elfogadnak.

Jegyek kaphatók: Miskolci Kulturális Központ központi jegyirodájában Rákóczi u. 2. Tel.: 46/508-844, 30/846-3009), az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, a www.muhamiskolc.hu-n, valamint a JEGY.HU-n.
koncertMiskolc

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés