Verekedés vezette fel a debreceni show-t

2013.12.30. 09:36

Verekedés vezette fel a debreceni show-t

Nem mindenki bírta idegekkel a drámát, a lokisták erre kis híján ráfizettek.

Hirdetés

Hirdetés

Megkezdődött a Hódos Imre-sportcsarnokban a Real Team-kupa utolsó napi küzdelme, amikor a selejtezőkből továbbjutó 18 csapat egyenes kieséses rendszerben dönti el, kik maradnak állva a nap végén. Rögtön az első párban egy kiélezett, roppant izgalmas, drámai küzdelmet láthatott a nagyérdemű, a DVSC-játékosokból álló Füredi Söröző és az egyik meglepetéscsapat, a debreceni Ecuadort is búcsúztató Football Factor-kaminokupa.hu esett egymásnak. Szó szerint is!

A lokisták egészen az utolsó percig kiesésre álltak, ráadásul az önkívületi állapotban játszó Berecz Zsoltot kiállították. Már-már temettük a piros-fehéreket, amikor egy perccel a vége előtt Rezes emberhátrányban egyenlített, majd fél perc múlva Ferenczi János, az újdonsült apuka továbblőtte a debrecenieket. A meccs közben elszabadultak az indulatok, a pályás tömegverekedés akalult ki, de szerencsére a biztonságiaknak sikerült megfékezniük a felbőszült futballistákat, mielőtt az orrcsontok törtek volna.

Az M3 Outlet Real Team-Kupán tehát nem babra megy a játék, máris zsúfolásig telt ház van, aki ezután érkezik, számoljon azzal, hogy a csilláron kap helyet!

Eredmények és program itt!

Leader3

Szóljon hozzá!

Hirdetés