Hirdetés

Hirdetés

Szép magyar lányok nemzetiszínű mezben

2014.07.29. 11:04

Szép magyar lányok nemzetiszínű mezben

Kell ennél több, Debrecen? Támogassuk őket, szurkoljunk nekik!

Hirdetés

A 2008-as (U18 fiú „B divízió”) és 2012-es (U20 női „A divízió”) után már a harmadik (U-16 leány „A” divízió) utánpótlás kosárlabda Európa-bajnokságot rendezik meg Debrecenben. Európa legjobb 16 csapata – köztük a magyar – találkozik a cívisvárosban július 31. és augusztus 10. között. Az U-16-os női EB a főpróbája lesz a jövő évi magyar-román közös rendezésű felnőtt női kosárlabda Európa-bajnokságnak, aminek az egyik helyszíne Debrecen. A mérkőzéseket a Hódos Imre-, illetve az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban rendezik meg.

A küzdelmek négy csoportban zajlanak, a magyarok a C jelű kvartettben küzdenek majd a továbbjutásért; a csoportból az első kettő jut tovább a legjobb nyolcba. Ellenfeleink a horvátok, a szerbek és a spanyolok lesznek; lányaink csütörtökön 18.15-től játsszák első meccsüket Szerbia ellen.

Belépés ingyenes!

Becsky István, az utánpótlás EB főszervezője elmondta a Cívishírnek, hogy a csapatok folyamatosan érkeznek Debrecebe, várhatóan kedd estére érkezik lesz itt mindenki. A mostani versenyre összesen 450 sportoló vezető és hivatalos személy érkezik; őket a Campus és a Sport Hotelben szállásolják el. A főszervező arról is tájékoztatott, hogy a belépés ingyenes a mérkőzésekre.

Az EB eredményeit, menetrendjét ITT KÖVETHETIK

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés