Hirdetés

Berlinbe szerződött az ember, aki pólót csinált Debrecenben

2013.04.12. 15:01

Berlinbe szerződött az ember, aki pólót csinált Debrecenben

A DVSE-től botrányos körülmények között menesztett Gyöngyösi András a Spandaut irányítja nyártól.

Hirdetés

Hirdetés

A következő szezontól Gyöngyösi András lesz a német vízilabda-bajnokságban szereplő Spandau 04 vezetőedzője. A berlini klub honlapja pénteken számolt be a hírről, látványos igazolásnak minősítve a 45 éves magyar szakember megszerzését. Peter Röhle menedzser azt mondta: a következő idényben amellett, hogy meg akarják nyerni a hazai bajnokságot és kupát, a Bajnokok Ligájában is szeretnének ismét jó eredményeket elérni.

Gyöngyösi pályafutását bemutatva kiemelik, hogy egyike volt annak a három jelöltnek, akik közül januárban kikerült a magyar férfi válogatott új szövetségi kapitánya, korábban pedig a Ferencvárosnál, a Szegednél és legutóbb a Debrecennél dolgozott. Játékosként 240-szer szerepelt a válogatottban és kilenc évig Olaszországban légióskodott.

"Nagy megtiszteltetés számomra, hogy szeptembertől a Spandau edzője lehetek. Magyarországon és Európában is nagyon jó a klub hírneve." - idézte a honlap Gyöngyösi Andrást.

A Wikipédia szerint a Wasserfreunde Spandau 04 a legsikeresebb német vízilabdaklub, 1904-ben alapították. A német bajnokságot 31, a német kupát pedig 27 alkalommal nyerte meg.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés