Hirdetés

Csak a tisztes helytállásra futotta a debreceniek erejéből

2015.01.31. 21:03

Bejött a papírforma, nyert a Fradi.

Hirdetés

Hirdetés

A vízilabda OB I. 15. fordulójában az ősi rivális Ferencváros együttese látogatott a hajdúsági fővárosba. Baljós előjelekkel várhatta az ötödik Ferencváros elleni ütközetet a tabella kilencedik pozícióját elfoglaló Debrecen vízilabdacsapata , hiszen Dusan Aleksic a kanadai nemzeti együttessel vív világbajnoki selejtezőt a napokban, Kuncz Tamás sérüléssel küszködik, Kincses Attilára pedig betegség miatt nem számíthatott a hajdúságiak mestere. Helyettük saját nevelésű tehetségek kaptak lehetőséget a bizonyításra - Kátai Károly a kezdőben, a 16 esztendős Makszim Soma és Kaszanyi Roland pedig a kispadon foglalhatott helyett, bevetésre várva.

A debreceniek derekasan küzdöttek, a fiatalok is megtették a magukét, de a feltartóztathatatlan Ernyey Márk vezette Ferencvárossal szemben ez kevés volt.

E.ON Férfi OB I Osztályú Országos Bajnokság, 15. forduló
DEBRECEN - FERENCVÁROS 9-14 (2-4, 1-3, 2-4, 4-3)
Debreceni Sportuszoda, 800 néző. Vezette: Molnár P., Petik A.
DEBRECEN: Kátai K. - Pataki G., Kállay M. 3, Soltész A., Hoppál G. 1, Kolarik 2, Halek M. Csere: Makszim S., Varga T. 1, Süveges M. 1, Szabó B. 1, Tóth P., Kaszanyi R. Játékosedző: Varga Tamás.
FTC: Gárdonyi A. - Avramovics 2, Katonás G., Nyéki B. 3, Roach 2, Regős Á. 3, Paján V. Csere: Kolozsi M., Ernyey M. 4, Irmes M., Jansik Sz., Marnitz G., Pohl Z.
Edző: Varga Zsolt.
Gól - emberelőnyből: 10/5, ill. 6/2.
Gól - büntetőből: 1/1, ill. 1/1.
Kipontozódott: Pataki Gergely, ill. - .

 

Varga Tamás: - Nagyon foghíjasan, de tisztességesen helytálltunk!

Varga Zsolt: - Ez már egészen más meccs volt, mint a múltheti, amit játszottunk a Szőnyi úton. Örülök neki, hogy tudtunk javítania BVSC elleni meccshez képest. Ha így folytatjuk tovább, akkor szép szezonunk lehet.

 

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés