A Mi Hazánk a „homoszexuális propagandára” figyelmeztetne

2020.07.29. 19:24

A Mi Hazánk a „homoszexuális propagandára” figyelmeztetne
Jelenet a Mario című svájci filmből

A gyermekek egészséges fejlődését védenék.

Hirdetés

Hirdetés

A "homoszexuális propagandára" utaló jelzés bevezetését követeli a filmeknél és televíziós műsoroknál a Mi Hazánk Mozgalom - jelentette be a párt elnöke szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten. Toroczkai László be is mutatta azt a - szivárványszínű karikában látható, 18-as korhatárjelzést tartalmazó - ábrát, amelynek használatával szerinte meg lehetne óvni a kiskorúakat az "aberrációtól" és a "devianciától".

A Mi Hazánk törvényjavaslatot kíván benyújtani az Országgyűlésben a jelzés bevezetése érdekében - közölte. Toroczkai László azt mondta: évek óta azt tapasztalják, hogy szinte már nem is készülhet olyan film, amely nem tartalmaz "homoszexuális propagandát".

A gyermekek egészséges fejlődését pedig az szolgálja, ha a szülőket figyelmeztetik arra, hogy homoszexuális tartalmú jelenet szerepel egy filmben, a szülők ugyanis ebben az esetben megakadályozhatják azt, hogy gyermekük megnézze a műsort - közölte.

A Mi Hazánk szerint a lehető leghatározottabban kell fellépni az "erőszakos LMBTQ-propaganda" ellen - fogalmazott Toroczkai László.

televízióhomoszexuális

Leader3

Szóljon hozzá!

Hirdetés