Hirdetés

Hirdetés

Eger belehúz: blogot indít Jumurdzsák

civishir.hu

2016.07.16. 14:34

Eger belehúz: blogot indít Jumurdzsák

Nyerjen egri pihenést!

Hirdetés

Idén négy éves Eger egyik közkedvelt nyári kreatív akciója, a Jumurdzsák blogja című online játék. Az előző három évben már láthatták, olvashatták az eger.hu oldalon és a Facebookon, ahogyan egy neves, közismert személyiség saját, személyes egri történeteit osztja meg az egész országgal. Idén is folytatódik a sikeres játék, a nyeremény egy csodás őszi hétvége Egerben.

A 10 bejegyzésből álló blogfolyam július 18-án, hétfőn indul az eger.hu oldalon és a Facebookon, Eger Város Hivatalos Oldalán is lehet követni az eseményeket. Augusztus 20-án, a Dobó téri ünnepi események keretében leplezik le a 2016-os Jumurdzsákot.

Amit a titokzatos bloggerről tudunk

Szorosan kötődik a megyéhez és Egerhez, két közeli barátja egri, miattuk is gyakrabban jár a városunkban. Kedveli, szereti az egri bort, bár ő maga csak 32 évesen kóstolta azt először. Bár a szeme nincs bekötve (ez ma már mégiscsak ódivatú lenne…), 40 évesen szemüveges lett, melyet többnyire mindig hord, csak épp ott nem, ahol a legtöbben és legtöbbször látjuk.

A kérdés tehát a következő: ki lehet ő? Egy hónap és tíz blogbejegyzés után biztosan kiderül! Ha azonban van tippje, ne habozzon megírni, azok között ugyanis, akik a leleplezés előtt kitalálják és augusztus 19-én éjfélig megírják nekünk a helyes választ, értékes nyereményt sorsolunk ki. A fődíj: egy csodás egri hétvége, borkóstolóval, vacsorával, 3 nap 2 éjszakás szállással egy helyi wellness hotelben. A helyesen tippelő egriek között pedig értékes borcsomagot és ajándékcsomagot sorsul ki maga Jumurdzsák!

Az előző évek Jumurdzsákjai: Kálloy Molnár Péter, Süveges Gergő, Németh Kristóf.

A Jumurdzsák blogja lényege, hogy az író a bejegyzésekben egyre több, hasznos információmorzsát rejt el a kilétét illetően. Érdemes tehát követni a blogot és egy kicsit kivárni, mert egy játékostól csak egy tippet fogadunk el. A megoldásokat augusztus 19-én éjfélig várják az 1552@ph.eger.hu címre.

A Jumurdzsákot övező titokzatosság megőrzése mellett annyit azért elárulhatok, hogy az idei évben csavarunk egyet a történeten: a blog „negyedik évfolyamában” jelentős változás következik be…

Eger

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés