Hirdetés

Jön az új Facebook – Zuckerberg megújulást hirdetett

borsodihir.hu

2019.03.11. 11:50

Jön az új Facebook – Zuckerberg megújulást hirdetett

Ráhajtanak az adatvédelemre.

Hirdetés

Hirdetés

A Facebook feje, Mark Zuckerberg a biztonságos, zárt körben folytatott privát kommunikációkban látja a a közösségi hálózat jövőjét. A közösségi oldal készítője most közzétett posztjában azt fejtegeti, hogy már ma is ezek a kis csoportok jelentik az online kommunikáció leggyorsabban bővülő területét – írja a Computerworld.

Az emberek szeretik azt az intimitást, amit a barátaikkal folytatott kommunikáció jelent, ugyanakkor aggódnak megosztott bejegyzéseik biztonsága miatt.

A Facebook-igazgató szerint a Messenger és a WhatsApp lesz a Facebook fő kommunikációs csatornája, ezért cége azon dolgozik, hogy ezek az appok még egyszerűbbek, gyorsabbak és biztonságosabbak legyenek. Ezután újabb módszereket akarnak kidolgozni a barátok és csoportok interakciójának elősegítésére.

Zuckerberg megérti, ha a korábbi botrányok miatt sokan nem hiszik el a Facebookról, hogy tényleg az adatvédelmet akarja a középpontba állítani, de úgy véli, már eddig is bizonyították, képesek olyan szolgáltatásokat létrehozni, amelyek megfelelnek a felhasználók igényeinek.
FacebookMark Zuckerberg

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés