Hirdetés
Hirdetés

Íme, a Samsung Galaxy Buds Pro

| 2021. 01. 20. | 09:48:00
Három mikrofonnal és a hangfelvevő egységgel azonosítja a felhasználó hangját.
Íme, a Samsung Galaxy Buds Pro
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bemutatták a Samsung legújabb prémium minőségű és letisztult formával rendelkező fülhallgatóját, a Buds Prót, mely kiemelkedő hangzást, hívásminőséget és intelligens aktív zajszűrést kínál. Kijelenthető az a tény, hogy a vállalat egyik legjobban sikerült vezeték nélküli fülhallgatójáról van szó, ami a sokoldalú csatlakoztathatóságának hála minden felhasználó számára egyszerű működtetést biztosít. Így válik élménnyé minden egyes pillanat a Buds Pro használata közben, legyen szó munkáról vagy szórakozásról.

A Samsung Mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke (TM Roh) így nyilatkozott az új Buds Pro okoseszközről: „A felhasználók olyan technológiákat keresnek, amelyek az új életstílusuk mellett is használhatók. A vezeték nélküli fülhallgatók pedig megfelelnek az újfajta körülményeknek, éppen ezért magasabb elvárásokat támaszthatnak feléjük. A Galaxy Buds Pro egy fontos mérföldkő ebben a kategóriában, hiszen kiemelkedő hangzásával a leghétköznapibb feladatok is emlékezetesek lehetnek.”

A teljesebb hangzás élményét egy 11 mm-es mélynyomó és egy 6,5 mm-es magas hangszóró teszi lehetővé, melyek hatására sokkal mélyebb a basszus és minimális torzítás mellett tisztábbak a magas hangok. Továbbá az aktív zajszűrés hatására a külső környezetből származó háttérzaj akár 99%-át képes kizárni, ezáltal úgy van lehetőségünk fókuszálni az adott tevékenységre, hogy bármi megzavarhatna minket. Viszont egy speciális (“környezet hangjai”) funkcióval 20 decibellel is felhangosíthatóak a környezeti hangok, ennek köszönhetően könnyen a megfelelő szintre állíthatjuk be az eszközt és ezáltal akár egyszerre több feladatra is képesek lehetünk koncentrálni, amennyiben erre lenne igényünk. Említésre méltó funkció továbbá, hogy felismeri a beszédet, így automatikusan képes arra, hogy váltson a közeli hangok felerősítése és kiiktatása között. Tehát amennyiben az eszköz érzékeli azt, hogy a felhasználó beszélni kezd, úgy automatikusan kikapcsolja a zenét, így elősegítve a még hatékonyabb kommunikációt.

A munkahelyi kommunikáció fontos eszközeivé váltak a fülhallgatók, így nem is csoda, hogy a hívások minősége kiemelkedően fontos kérdéssé vált ebben a szektorban. A Buds Pro három mikrofonnal és a hangfelvevő egységével azonosítja a felhasználójának hangját, ezért mondandónk mindig érhetően és tisztán fog hangzani. Bármilyen kültéri tevékenység sem szabhat gátat a készülék használatának, mivel a Buds Pro formájának köszönhetően minimális felületen van csupán kitéve a szélnek, míg egy különleges hálós rács szinte teljesen kiszűri a szél zúgását. Ezek mind részei a Samsung új szélvédő technológiájának.

Ráadásképpen a töltőért sem kell olyan gyakran kapkodnunk, mivel a Buds Pro (teljes feltöltés után) nyolc órányi zenehallgatást tesz lehetővé, ami tovább növelhető akár 20 órára is a vezeték nélküli töltőtokkal. Amennyiben bekapcsoljuk az aktív zajszűrést, úgy akkor is 5 óra jut a zenehallgatásra és plusz 13 órányi tartalékenergia nyerhető ki a töltőtokjából az eszköznek. Nem kell aggódnunk a nedves környezet miatt sem, hiszen IPX7-es vízállósági tanúsítvánnyal rendelkezik az eszköz. Az elveszítésére sincs nagy esélyünk, mivel a SmartThings Finds alkalmazás segítségével, a Bluetooth hatótávolságán és látótávolságánál akár távolabb is lokalizálható a Buds Pro.

A Galaxy Buds Pro Magyarországon január 29-től elérhető 89.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron. A készüléket január 14. 17:00 és január 28. 23:59 között előrendelők vezeték nélküli töltőt kapnak ajándékba, amelyet a fülhallgatóval együtt vehetnek át a promócióban résztvevő viszonteladóknál.

Forrás: Samsung Magyarország

Svidró Márk
TheMobilTrend blog

Hirdetés
Hirdetés