Hirdetés
Hirdetés

Csörlők irányítása egyszerűen

| 2022. 10. 18. | 16:44:00
XXX
Csörlők irányítása egyszerűen
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ahhoz, hogy a csörlőnket megfelelően tudjuk irányítani, vannak olyan pillanatok, amikor kicsit távolabb kell állnunk a berendezéstől. Erre a célra tökéletes megoldást nyújtanak a vezeték nélküli távirányítók, így Önnek is érdemes lesz körülnéznie közöttük!

Többféle változat

Ezen termékeket elektromos csörlőkhöz tudjuk csatlakoztatni. A legtöbb készülék 12, illetve 24 V-os kivitelben is elérhető, így mindenki kiválaszthatja azt a variációt amely számára leginkább megfelelő. Szeretné Ön is a legjobb minőségű termékeket beszerezni? Nézzen szét a Maconwinch távirányító kínálatában! Az eszközök minden elektromos csörlőhöz csatlakoztathatók utólagosan, és a beszerelésen kívül semmilyen plusz munkát nem igényelnek. 

Az összeállítás egy távirányítóból, valamint egy jeladóból áll. Ezeket szükséges összeköttetésbe hozni a csörlő elektronikájával. És hogy miért is előnyösek a vezeték nélküli darabok? A csörlőkhöz tartozó vezetékes távirányító zsinórja többnyire 3-4 méter hosszúságú. Ez tökéletesen kiszolgál minket abban az esetben, ha egy terepjárót szeretnénk kimenteni. 

Viszont egy autószállító esetében már más a helyzet. Mivel ha ugyanannak a személynek kell kormányoznia a mentett autót, illetve vezérelnie a csörlőt, akkor már nem lesz elegendő ez a hossz. Ekkor fog jól jönni a vezeték nélküli megoldás.

Multifunkcionális darabok

Ha esetleg hivatásszerűen végezzük ezt a tevékenységet, akkor elérhetőek profibb kivitelek is számunkra. Léteznek olyan távirányítók, melyek úgynevezett többfunkciós rádióhullámon működő távvezérlő szettek. Ezek már az elektromos megoldásokon túl hidraulikus, illetve pneumatikus rendszerek vezérlésére is egyaránt alkalmasak lesznek. 

Ezeket a csörlők mellett hidroplatók, illetve emelők irányításához is igénybe veszik. Így ha Önnek a csörlő mellett ilyen berendezéseket is üzemeltetnie kell, akkor érdemes lesz ránéznie ezekre a termékekre!

Külön előnyük, hogy a rádióvezérlésükben három alapvető csatorna található meg. Ennek köszönhetően egyszerre akár három eszközzel is lehet munkát végezni anélkül, hogy ez esetleg kölcsönös interferenciát okozzon. 

A termék -20, illetve 60 fok között tökéletesen üzemel, így a kedvezőtlen időjárási viszonyok sem fognak problémát jelenteni számára. A feszültségét tekintve pedig ennél a változatnál is 12, illetve 24 V-os kivitelek közül válogathatunk. 

Nagy hatósugár

A vezeték nélküli távirányítók esetében akár 30 méteres hatósugárral is számolhatunk. Ez azt jelenti, hogy pontosan körbenézhetjük az eseményeket, és minden szögből rápillanthatunk a munkálatokra. Mivel nem leszünk helyhez kötve a csörlő irányítását tekintve, így sokkal pontosabban, precízebben fogjuk majd tudni felhelyezni a kívánt autót a platóra.

Reméljük, hogy hasznos információkat tudtunk átadni Önnek a csörlőkhöz kapcsolható távirányítókkal kapcsolatban. Beszerzés előtt természetesen itt is célszerű tájékozódni, hogy az igényeinek leginkább megfelelő darabot tudja beszerezni. Sikeres beruházást és eredményes munkavégzést kívánunk!

Hirdetés
Hirdetés