Hirdetés
Hirdetés

A márkafüggetlen telefonszervizeknek helye van a palettán

| 2023. 01. 16. | 06:37:00
XXX
A márkafüggetlen telefonszervizeknek helye van a palettán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Világszerte nagy ütemben nő a mobiltelefon-használók száma, a gyártók újabb és újabb modellekkel rukkolnak elő. A mindennapos használat azonban kockázatokat rejt magában, így a meghibásodások nemcsak gyári hibák következményei, de helytelen, gondatlan használatból is erednek. 

A kiváló ár-érték arányú és egyre színvonalasabb telefonokat kínáló kínai Xiaomi népszerűsége szerte a világon magas, Ázsiában és Európában piacvezető, megelőzve a nagy riválist, az Apple-t. A készülékek milliós száma, illetve ebből következően a meghibásodások nagy száma indokolja, hogy a hivatalos márkaszervizek mellett egyre több márkafüggetlen szerviz szakosodjon Xiaomi telefonokra. Hova fordulj probléma esetén a mobiloddal? 

A világ legnépszerűbb telefonmárkája

A Xiaomi 2011-es debütálása óta átrendeződött a piac, és a korábban olcsóságáról ismert mobilgyártó modelljei ma már hitelességükről, kiváló ár-érték arányukról híresek. A GSM Pont már pesti üzletében is tárt karokkal várja a sérült telefonokat, legyen szó Xiaomi, Apple, Huawei vagy más márkák készülékeiről. 

A legnagyobb kínai gyártó albrandjei révén minden árkategóriában képviselteti magát, PocoPhone, Redmi és Mi termékcsaládjai sokak kedvencei, akár a stílus, a dizájn, akár a megbízhatóság a lényeges szempont. Természetesen a legújabb Xiaomikat sem kímélik se gyerekbetegségek, se sérülések, így a kiterjedt szervizhálózatra is szükség van, mind hivatalos márkaszervizekre, mind márkafüggetlen, de Xiaomikra is szakosodott javító helyekre.

Gyorsaság és versenyképes árak

A márkafüggetlen szervizek egyik legnagyobb előnye a könnyű elérhetőség, valamint a gyorsaság. Ezekben az üzletekben a legtöbb javítás akár rövid várakozással, 1 órán belül is elkészül, ami összehasonlítva a hivatalos márkaszervizek többnapos vagy hetes vállalási idejével, több, mint jónak mondható. Köszönhető ez egyrészt a kiváló alkatrész-ellátottságnak, valamint a szervizben dolgozók szakértelmének, a folyamatos képzésüknek. 

Azt azonban nem árt tudni, hogy a márkafüggetlen műhelyekben általában utángyártott alkatrészekkel dolgoznak, így ha erre kényes vagy, a márkaszerviz való neked. A jónevű, többéves, évtizedes múlttal rendelkező szervizek a gyárival megegyező minőségű pótalkatrészeket szerzik be, azokkal végzik a javítást, így felhasználóként észre sem veszed a különbséget. A megbízhatóságról azonban győződj meg, mielőtt a szolgáltatásaikat igénybe veszed, mert ha csak az ár és a vállalási idő alapján döntesz, rosszul is járhatsz.

Milyen javításokat végeznek a márkafüggetlen szervizek?

Egy jól felszerelt, hozzáértő csapattal rendelkező műhelyben minden problémára tudnak megoldást. Szakértelmük, tapasztalatuk a garancia. 

Akár gyári hiba, akár a használatból eredő sérülés a gond, gyors segítséget nyújtanak hardveres és szoftveres hiba esetén is. A kijelző, az elő- és a hátlap, a kamerák, az akkumulátor, a hangszóró és a töltőcsatlakozó cseréjét is elvégzik, így javítás után mintha egy új készüléket kapnál vissza. 

Hirdetés
Hirdetés