Hirdetés
Hirdetés

Meddig kínlódsz még a gépeddel?

| 2023. 02. 13. | 14:31:00
XXX
Meddig kínlódsz még a gépeddel?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Van az úgy, hogy valami teljesen rosszul működik, mégis elfogadjuk, és szépen apránként hozzászokunk. Eleinte csak legyintünk a problémára, később elkezdünk fogadkozni, hogy hamarosan pontot teszünk a dolog végére, de aztán hónapok múlva is ott találjuk magunkat, hogy a teljesen leharcolt számítógéppel szenvedünk. Ismerős? Kikapcsolod? Bekapcsolod? Újraindítod? Ctrl+Alt+Del? Feladatkezelő? Miért nem keresel inkább egy új gépet?

Van, amikor nincs tovább

Bármilyen fájdalmas is, egyszer minden számítógép esetében eljön az a pillanat, amikor már semmilyen alkatrészcsere, semmilyen tuning, semmi nem segít, és kénytelen vagy újat vásárolni. Várjunk csak! Kénytelen vagy? Nem, hogyha a Laptopland.hu használt, prémiumminőségű számítógépei közül választasz.

Ez ugyanis talán a legkörnyezettudatosabb módja az elektronikai cikkek cseréjének: addig használni az aktuális darabot, ameddig csak lehet, és úgy vásárolni “újat”, hogy az minél ökologikusabb legyen.

Szerencsére ma már egyre többen fordítanak hátat a fogyasztói társadalom által diktált iramnak, amely folyton-folyvást új vásárlásokba hajszolta a gyanútlan vásárlót. Ahhoz, hogy te is ellenállj a nyomásnak, nem sok minden kell, csupán kellő tudatosság.

Természetesen tudjuk, hogy nem egyszerű a váltás, hiszen az ember nagyon gyorsan belakja a számítógépét, hatalmas munka egy újat beiktatni az életünkbe - akár a file-ok, akár a jelszavak szempontjából is, így duplán érdemes megfontolni, szükség van-e a cserére.

Vásárolj tudatosan!

Ha kellően körbejárod a témát, mielőtt vásárlásra adnád a fejed, egészen biztosan nem trafálsz mellé. Ha használt számítógépet keresel, hiszen ez az egyik legfenntarthatóbb megoldás, akkor nem kerülheti el a figyelmed, hogy a Laptopland.hu termékei multinacionális vállalatok irodáiból kerültek ki sokszor csupán egy-két év használat után, ám mindenképpen megkímélt állapotban.

Bár a számítógépek java részének semmi baja, mindegyiket gondos átvizsgálás várja. Az esetlegesen felmerülő hibák diagnosztizálása után azok javításra kerülnek, majd következik a tesztelési folyamat, hogy csak tökéletesen működő, kiváló minőségű használt számítógépek kerülhessenek fel a webshopba.

Ha amellett döntesz, hogy ilyen úton vásárolsz számítógépet, akkor garantáltan teszel azért, hogy kisebb legyen az adott évi elektronikai hulladék mennyisége, és ezért még minimum két év garanciát is kapsz cserébe!

Mindent megtalálsz!

Ha már csak az bizonytalanít el, hogy vajon a kedvenc IT márkád gyártmányait is megtalálod-e a kínálatban, akkor van egy jó hírünk: minden neves számítástechnikai vállalat termékeit megtalálhatod a palettán, így még a márkahűségedről sem kell lemondani. Mindezt úgy, hogy az eredeti ár töredékét kell csak kifizetni, így nem csupán a bolygónkkal, hanem a pénztárcáddal is kíméletes lesz, ha használt számítógép vásárlása mellett döntesz.

Hirdetés
Hirdetés