Hirdetés

Hirdetés

A UPC korlátlan adatforgalmat kínál

2015.03.09. 16:25

A UPC korlátlan adatforgalmat kínál

A társaság tavaly novemberben indította el mobiltelefon szolgáltatását

Hirdetés

A UPC Magyarország korlátlan adatforgalmat tartalmazó új mobil díjcsomagokat mutatott be hétfőn sajtótájékoztatón. Severina Pascu, a UPC Magyarország vezérigazgatója elmondta, hogy a társaság tavaly novemberben indította el mobiltelefon szolgáltatását, továbbá országos wifi hálózatot hozott létre, amelyhez a társaság ügyfelei díjmentesen csatlakozhatnak. A tavalyi év végén több mint 11 ezer mobilelőfizetőjük volt, és a vezetékes internet előfizetőiknek mintegy 10 százaléka használja a saját wifi hálózatot.

A most bejelentett négy mobil tarifacsomag mindegyike korlátlan adatforgalmat tartalmaz a hang- és SMS-szolgáltatás mellett. A csomagok ára 3 és 12 ezer forint között változik azok számára, akiknek valamilyen vezetékes UPC előfizetésük is van. Az előfizetések hűségidő nélkül vásárolhatóak és kártyafüggetlen telefonkészülékeket is kínál melléjük a szolgáltató, amelyek akár részletre is megvásárolhatóak.

A UPC vezetékes televízió-, internet- és telefonszolgáltató húsz éve van jelen Magyarországon és mintegy 800 ezer ügyfele van. A UPC Magyarország anyavállalata a Liberty Global kábelszolgáltató, amely 12 európai és 2 latin-amerikai országban mintegy 27 millió ügyfelet szolgál ki, és 38 ezer munkavállalót foglalkoztat.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés