Hirdetés

Hirdetés

500 ezer a földesi fegyveres rablóért

2013.07.26. 17:56

500 ezer a földesi fegyveres rablóért

Kemény kötésű férfi bukósisakban – ő rabolta ki a takarékszövetkezetet. Videó!

Hirdetés

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat fegyveresen elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. Július 25-én 14 óra 30 perc körül a felvételen látható férfi bement Földes egyik pénzintézetbe, és az ott tartózkodó alkalmazottat a kezében tartott, lőfegyver utánzatával megfenyegette, majd készpénzt eltulajdonítva a helyszínről egy nagy testű robogóval elmenekült.

A rendőrség kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon, vagy hívja telefonon – hivatali munkaidőben – a  06-52-516-400/ 20-88-as számot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Akár tanúvédelemmel

A megyei rendőrfőkapitány nettó 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés