Hirdetés

Hirdetés

A debreceni Tolvajkergetők ismét gazembereket fogtak!

2013.07.07. 10:54

A debreceni Tolvajkergetők ismét gazembereket fogtak!

Egy élelmiszer bolt raktárában lelték meg a biciklit. A boltos szerint megőrzésre tolta be oda egy idegen.

Hirdetés

Hosszú hétvégéjük volt a debreceni Tolvajkergetőknek, de megérte a fáradságért, hiszen vélhetően egy bűnbandát sikerült leleplezniük. A csalibringát pénteken este helyezték ki a belváros szélén, összekötve a vázt és az egyik kereket. Szombat hajnali háromkor kötötték el. A lopásról videofelvételt is készítettek a közelből, ami arról tanúskodott, hogy három férfi és két nő járt a tetthelyen.

A rádiós jeladó a Fényes udvarba vezetett, de a Tolvajkergetők csak a háztömböt tudták belőni, a lakást nem. A videofelvétel alapján figyelték és keresték az arcokat, este azonban megmozdult a bicikli, és amint az később kiderült, áttolták a Bocskai általános iskolával szembeni élelmiszerboltba. A Tolvajkergetők debreceni csoportjának vezetője bement üdítőért, s közben bepillantott a bolt raktárába. Meglátta a biciklit, hívta a rendőröket!

A rendőrök a bejelentés után azonnal a helyszínen termettek, kérdőre vonták a boltost, aki azt mondta, csak megőrzésre hagyta ott a kerékpárt valaki, akinek a nevét nem tudja, mert csak futólag ismeri...

Az akcióról bővebben hétfőn olvashatnak a Tolvajkergetők Facebook-profilján!

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés