Hirdetés

Hirdetés

A templom előtt verték egymást Debrecenben

2014.04.17. 11:12

A templom előtt verték egymást Debrecenben

Bíróság elé állnak a hajnali "kemények".

Hirdetés

A rendőrség szerint 2014. március 23-án 6 óra körül Debrecenben a Piac utca és a Széchenyi utca kereszteződésénél hárman előzetes szóváltást követően verekedni kezdtek. Az esetről egy állampolgár telefonon értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére, valamint közölte, hogy a három férfi közül kettő beült egy taxiba, mellyel elhajtottak. A bejelentést követően a helyszínre érkező járőrök az egyik verekedőt elfogták és előállították a rendőrkapitányságra.


A tett helyszíne (police.hu)

Ezt követően az egyenruhások adatgyűjtést hajtottak végre és a tudomásukra jutott információk alapján rövid időn belül megállapították, hogy a két menekülő garázda Hajdúszoboszló irányába tart a taxival. A rendőrök a 4. számú főúton intézkedés alá vonták a személyautóban utazó két hajdúszoboszlói lakost, akiket elfogtak és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók a 21 éves K. Tibor helyi lakost, valamint a 22 éves B. Gábort és B. Cs. Györgyöt gyanúsítottként hallgatták ki. A nbűncselekmény elkövetését beismerték.

A Debreceni Rendőrkapitányság  az iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hirdetés

Hirdetés