Hirdetés

Hirdetés

Már a kaput is lopják Debrecenben

2014.04.02. 14:47

Legközelebb mit visznek? A házat?

Hirdetés

A rendőrség adatai szerint egy debreceni nő március 5-én 9 óra 19 perckor telefonon hívta a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét, mert a háza kerítésének a vaskapuját valaki ellopta. A sértett a bejelentést követően a helyszínre érkező nyomozóknak elmondta, hogy nemcsak a kapuját vitte el a tolvaj, hanem az ereszcsatornáját és egy gépkocsi kipufogócsövét is.

A rendőrök látókörébe került a nő szomszédja. Z. Györgyöt a  bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a bűnügyesek gyanúsítottként kihallgatták, valamint lefoglalták tőle az eltulajdonított dolgokat. A 19 éves fiú beismerő vallomásában elmondta, hogy már korábban kitervelte, hogy a szomszédos ház udvaráról fog vasat lopni, ezért előzőnap este, amikor hazaérkezett, átöltözött és várt, míg a szomszédok elalszanak, majd átment lopni.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a helyi lakossal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hirdetés

Hirdetés