Újabb kórházi ellátások elérhetők Borsod megyében

Borsodihir.hu

2020.06.02. 13:17

Újabb kórházi ellátások elérhetők Borsod megyében
A Semmelweis Tagkórházat fenntartják a járványügyi célra (Fotó: Freepik)

Az egynapos sebészetet több lépcsőben indítják újra.

Tizenkét új járóbeteg-rendelés kezdte el a működését június 2-től a Csabai kapui Rendelőintézetben – közölte Facebook-oldalán a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház És Egyetemi Oktatókórház, hozzátéve, hasonló módon bővültek a szolgáltatások a Szentpéteri kapuban és a Szent Ferenc Tagkórházban.

A tájékoztatóból kiderül, valamennyi miskolci telephelyen újraindult a gyógytorna, a fizioterápia, a gyógymasszázs, e rendelések június 2-től kezdődően jegyzik elő a betegeket. A rendelések időpontjáról, a telefonszámokról a kórház honlapján olvashatnak.

A fekvőbeteg-ellátás újraindult a Szikszói Tagkórházban és a Szent Ferenc Tagkórházban. A Mezőkövesdi Tagkórházban június 2-től kezdődik az ellátás a belső betegbeutalási rend alapján, míg a Semmelweis Tagkórház változatlanul járványügyi célra fenntartott telephelyként működik.

A fekvőbeteg-ellátáshoz kötött, valamint az egynapos sebészeti ellátásokat lépcsőzetesen indítják újra, hetente bővítve az ellátási kapacitásokat június 8-a és június 22-e között.

kórházMiskolcellátáskoronavírus

Szóljon hozzá!

Hirdetés