Pintér Attilával sem tudott nyerni a Mezőkövesd

MTI

2020.11.21. 19:07

Pintér Attilával sem tudott nyerni a Mezőkövesd
(Fotó: Mezőkövesd Zsóry Sportegyesület Facebook-oldala)

Egygólos győzelmet aratott az MTK Budapest.

Hirdetés

Az MTK Budapest egygólos győzelmet aratott a sereghajtó Mezőkövesd Zsóry FC vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának november 21-i játéknapján, így Pintér Attila vezetőedző vereséggel tért vissza a hazaiak kispadjára.

A fővárosiak öt kör óta veretlenek, míg a matyóföldiek hét bajnoki találkozó óta nyeretlenek.

Mindkét csapat agresszíven kezdett, de elsősorban a hazaiak veszélyeztettek, Vutov és Berecz próbálkozásánál is Mijatovicnak kellett hárítania. A vezetést mégis a fővárosiak szerezték meg a kapus Szappanos hibájából, aki Ikenne-King beadásnak szánt lövését nem védte ki a rövid saroknál. A gól után a Mezőkövesd nem tudott áthatolni az MTK védelmén, míg a vendégek gyors ellentámadásokkal próbálkoztak, melyek bár veszélyesebbek voltak, de előnyüket nem sikerült növelniük. A második játékrész kifejezetten alacsony színvonalú futball-lal kezdődött, mindkét csapat sokat hibázott, rengeteg volt a pontatlan passz. A Mezőkövesd később sem tudott újítani, sőt, az MTK szórványos letámadásai rendre problémát okoztak a hazaiaknak, akik így az ellenfél kapujáig se nagyon jutottak el. A kék-fehérek simán őrizték meg minimális előnyüket a lefújásig.

OTP Bank Liga, 11. forduló:
Mezőkövesd Zsóry FC-MTK Budapest 0-1 (0-1)

Mezőkövesd, zárt kapus, v.: Erdős
gólszerző: Ikenne-King (20.)
sárga lap: Vutov (33.), illetve Herrera (23.), Mijatovic (82.), Lencse (93.)
Mezőkövesd Zsóry FC: Szappanos - Farkas D., Pillár, Vadnai, Szeles - Cseri (Barczi, 82.), Karnyicki (Jurina, 63.), Berecz, Besirovic - Vutov (Martic, 63.), Nagy D.
MTK Budapest: Mijatovic - Ikenne-King, Nagy Zs., Fereira, Herrera - Palincsár (Biben, 89.), Cseke, Mezei - Prosser (Lencse, 83.), Miovski, Dimitrov (Kata, 68.)

Szóljon hozzá!

Hirdetés