Hirdetés

Hirdetés

Szendrői és miskolci lány a Miss Hungary döntőjében

borsodihir.hu

2020.11.06. 08:16

Szendrői és miskolci lány a Miss Hungary döntőjében
Dudás Letícia

Borsodi szépségek a finisben.

Hirdetés

A 17 éves Dudás Letícia Szendrőben lakik szüleivel, húgával és öccsével. A kazincbarcikai Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban angol és német nyelvet tanul, szabad idejében leginkább olvas, könyvet és történeteket ír. Sok időt tölt zenehallgatással és tánccal.

– A versenyre való jelentkezésem célja, hogy önbizalmat szerezzek, és megmérettessem magam az ország legszebb lányaival. Jövőre tekintve minden álmom, hogy egyszer elismert írónő legyek, és a szépségiparban dolgozhassak – nyilatkozott a Miss Tini borsodi döntőse.

Vascsák Kitti Miskolcon lakik, ahol az egyetem anglisztika szakára jár. Sportol fitneszterembe jár. Részt vett és a közeljövőben is részt vesz venni két modell- és szépség-világversenyen. Sokat foglalkozik a külsejével, a divatos, minőségi ruhákat kedveli a jó kinézet, az ápoltság prioritás számára. Odafigyel az egészséges életmódra. Szeretem az állatokat; a pozitív gondolkodást, a rövid és hosszú távú célok kitűzését fontosnak tartja. Kitt a Miss Hungary felnőtt kategóriájának döntőse.

Királynőnek kijáró külsőségek

A 30. Miss Hungary Gála 2020 keretében Gödöllőn választják meg a felnőtt és tini szépségkirálynőt a Gödöllői Királyi Kastélyban december 12-én. Hazánk legrégebbi szépségversenyén 30 hölgy mutatkozik be – tini és felnőtt kategóriában – és nagylétszamú, szakemberekből és támogatókból álló zsűri dönt arról, kinek a fejére kerüljön a két királynői korona, kik képviselhetik hazánkat a nemzetközi porondon.

A felnőtt döntősök estélyi ruháit Czédly Mónika és csapata, a D'Élia szalon készíti, a kollekciót Erzsébet királyné ruhái inspirálták, míg a tinik estélyi ruháit Szentirmai Martha tervezi a Millaas kollekciójából.

A szervezők mindent megtesznek, hogy a hölgyek valóban királynőnek érezzék magukat. Október közepén a kastélyban Erzsébet királyné eredeti ruháinak rekonstrukcióiban két napon keresztül fotózták a döntősöket. Összeszokott stáb és a kastély segítőkész dolgozói is mindent megtettek azért, hogy a döntős lányok egy hétvégén át belekóstolhassanak és megszeressék a királynői ruhák és a kastély hangulatát.

szépségverseny

Hirdetés

Hirdetés